Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş Beştepe’de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugünkü programı yoğun ilerliyor. Saat 16.00’da CHP genel Merkezi’ne ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ziyaretin ardından Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i ağırladı.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş Beştepe’de

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, çocuklarıyla birlikte Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ayşe Ateş arasındaki görüşmeden ilk kareler geldi. Ayşe Ateş’e bu görüşmede kızlarının da eşlik ettiği görüldü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BEŞTEPE’DE AYŞE ATEŞ VE KIIZLARINI AĞIRLADI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programında ilk olarak CHP Genel Merkezi’ne iade-i ziyaret gerçekleştirdi. CHP Genel Merkezi’nde CHP lideri Özgür Özel ile 1,5 saat görüşme gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Beştepe’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Sinan Ateş’in eşi ve kızlarını ağırladı.

sinan-ates-in-esi-ayse-ates-bestepe-de.jpg

AYŞE ATEŞ’E KIZLARI EŞLİK ETTİ

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti. Sinan Ateş’in eşi, Ayşe Ateş’in bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaptığı görüşmede kendisine kızları Banuçiçek ve Bengisu eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş ve kızları ile birlikte fotoğraf çekildi. Görüşme basına kapalı şekilde gerçekleşti.