Sapık üvey baba Selahattin ile ilgili kan donduran gerçekler! Kendi öz çocuklarına da…

Müge Anlı’da ortaya çıkan sapık üvey babası Selahattin ile ilgili kan donduran yeni detaylar ortaya çıktı. Selahattin’in dayısı bugün canlı yayına bağlanarak sapık adamın kendi öz çocuklarına da tecavüz ettiğini açıkladı.

Sapık üvey baba Selahattin ile ilgili kan donduran gerçekler! Kendi öz çocuklarına da…

Müge Anlı ile tatlı Sert programında ortaya çıkan sapık üvey babası skandalında yeni gelişmeler kan dondurmaya devam ediyor. Selahattin Yalnız’ın dayısı bugün canlı yayına bağlandı ve sapık adamın kendi öz çocuklarına da tecavüz ettiğini açıkladı.

KENDİ ÖZ ÇOCUKLARINA DA TECAVÜZ ETMİŞ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Cuma günü Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı. Sapık üvey baba Selahattin skandalına ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Tutuklanan üvey baba Selahattin’in dayısı canlı yayına bağlanarak kan donduran gerçekleri açıkladı. Selahattin’in yıllar önce Avusturya’ya geldiğini ve evlendiğini belirten dayı, kendi öz çocuklarına da henüz bebek yaştayken tecavüz ettiğini açıkladı.

Selahattin’in Avusturya’da Yunan asıllı bir kıza daha tecavüz ettiğini ve hamile kaldığını söyleyen dayı, o kızın da hamile kaldığını ve bebeğin doğar doğmaz, yurda verildiğini dile getirdi.