Müge Anlı'daki sapık üvey baba ile ilgili sıcak gelişme! Canlı yayında açıklandı

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sapık üvey baba konusu gündeme damga vurmuştu. Müge Anlı o üvey baba ile ilgili yeni gelişmeyi canlı yayında açıkladı.

Müge Anlı'daki sapık üvey baba ile ilgili sıcak gelişme! Canlı yayında açıklandı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının Cuma günü ekranlara gelen bölümünde kan donduran detaylar ortaya çıkmıştı. Evden kaçan üvey kızı ve arkadaşını aramaya gelen Selahattin isimli üvey babanın üç kıza yıllardır tecavüz ettiği anlaşılmıştı. Canlı yayında gözaltına alınan üvey baba Selahattin ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

ÜVEY BABA İLE İLGİLİ SICAK GELİŞMELER

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen sapık üvey baba ile ilgili sıcak gelişmeler yaşandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan üvey kızı ve bakımını üstlendiği arkadaşının evden kaçtığını söyleyen Selahattin isimli üvey babanın üç kızağı yıllardır tecavüz ettiği geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını sırasında üvey baba Selahattin gözaltına alınmıştı.

Müge Anlı bugün canlı yayında hafta sonu yaşanan gelişmeleri aktardı. Yaşanan istismar olayı sonrası üvey baba Selahattin tutuklandı. Emniyette 5 saat boyunca sorguda kalan Selahattin ardından adliyeye sevk edildi. Savcı karşısında uzun süre ifade veren Selahattin tutuklanarak cezaevine gönderilirken anne Fitnat ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçerek engelli olduğu belirlenen Gizem’i ise koruma altına aldı.