Müge Anlı üvey kızı ve arkadaşına 14 yaşından beri tecavüz eden adamı ortaya çıkardı! Her şey kayıt altına alınmış

Müge Anlı’da duyanların kanını donduran bir olay gündemde. 14 yaşından beri tecavüze uğradıklarını söyleyen 3 genç kız, yaşadıkları dehşeti Müge Anlı ve ekibine bildirdi. Kızların her şeyi kayıt altına aldıkları öğrenildi.

Müge Anlı üvey kızı ve arkadaşına 14 yaşından beri tecavüz eden adamı ortaya çıkardı! Her şey kayıt altına alınmış

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında mide bulandıran bir olay ortaya çıkarıldı. Müge Anlı ve ekibine başvuran ve üvey kızı ve arkadaşının kendilerine uyku ilacı verip evden kaçtıklarını öne süren adamın kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği ortaya çıktı. Bulunan ve olan biten her şeyi Müge Anlı ve ekibine anlatan kızların her şeyi kayıt altına aldıkları öğrenildi.

KAYIP BAŞVURUSUNUN ALTINDAN KAN DONDURAN BİR GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Kayıp başvurusu yapılan genç kızın annesinin sevgilisi olduğu belirtilen şahıs, üvey kızı ve arkadaşının kayıp olduğunu belirtti ve dün Müge Anlı’da üvey kızı ve arkadaşının kendilerine ilaç vererek evden kaçtıklarını iddia etti. Kayıp kızlar 15 gün sonra bulundu ve Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna çıktı. Kızların Müge Anlı ve ekibine anlattıkları ise dehşete düşüren gerçeği ortaya çıkardı.

muge-anli-uvey-kizi-ve-arkadasina-14-yasindan-beri-tecavuz-eden-adami-ortaya-cikardi-her-sey-kayit-altina-alinmis.jpg

14 YAŞINDAN BERİ TECAVÜZ ETMİŞ

Üvey kızı ve 2 arkadaşına 14 yaşından beri tecavüz ettiği iddia edilen şahsın bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınına bağlandığı sıralarda sergilediği tavırlar tepki çekti. 3 genç kız, şahsın kendilerine 14 yaşından beri tecavüz ettiğini söyledi ve yaşanan her şeyi kayıt altına aldıklarını açıkladı. Müge Anlı ve ekibi de görüntüleri izledi. Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan genç kızlar Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

muge-anli-uvey-kizi-ve-arkadasina-14-yasindan-beri-tecavuz-eden-adami-ortaya-cikardi-her-sey-kayit-altina-alinmis-001.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Müge Anlı’da ortaya çıkan kan donduran olay kısa sürede gündem olurken polis ekipleri de yayını ihbar kabul ederek harekete geçti. Yıllarca 3 kıza tecavüz ettiği ortaya çıkan sapık adam elleri kelepçelenerek gözaltına alındı.