Müge Anlı canlı yayınında gözaltına alınan sapık üvey babaya linç girişimi

Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert’in canlı yayınını izleyenler büyük bir şok yaşadı. Kan donduran gerçekler canlı yayında bir bir ortaya çıktı. Sapık üvey babanın 3 kızı yıllarca istismar ettiği öğrenildi. Kızların istismarı kayıt altına aldığı açıklandı.

Müge Anlı canlı yayınında gözaltına alınan sapık üvey babaya linç girişimi

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yaşından beri tecavüze uğrayan kızların yaşadığı dehşet dolu olay ortaya çıktı. Müge Anlı canlı yayınına çıkarak üvey kızının ve arkadaşının kendilerine uyku ilacı vererek parasını alıp kaçtığını iddia eden Selahattin Yalnız ile ilgili kan donduran gerçek kızların canlı yayına konuk olmasıyla gün yüzüne çıktı. Kayıp olduğu belirtilen kızlar da Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu ve yıllardır yaşadıkları istismarı Müge Anlı ve ekibi ne anlattı.

YILLARDIR İSTİSMARA UĞRAMIŞLAR

Müge Anlı, kızların kendisine anlattıkları üzerine Selahattin Yalnız’ın evine görüntülü bağlantı gerçekleştirdi. Kızların yaşananları kayıt altına aldıklarını ve kendisinin görüntüleri izlediğini söyleyen Müge Anlı, sapık üvey babaya tepki gösterdi. 3 kıza yıllardır istismarda bulunduğu iddia edilen şahsa tepki gösteren Müge Anlı, ‘Senin bu kızlara neler yaptığının bütün videoları elimde. Sen bu kızları nasıl buraya aramaya geldin ahlaksız’ dedi. Bu iddiaları reddeden Selahattin Yalnız ise videoların gerçek olduğunu kabul etti ancak o sırada kendisine ilaç verdiklerini ve bilincinin yerinde olmadığını öne sürdü. Selahattin Yalnız’ın 3 kıza şiddet uyguladığı da iddia edildi.

muge-anli-canli-yayininda-gozaltina-alinan-sapik-uvey-babaya-linc-girisimi.jpg

muge-anli-canli-yayininda-gozaltina-alinan-sapik-uvey-babaya-linc-girisimi-001.jpg

GÖZALTINA ALINAN ÜVEY BABAYA LİÇ GİRİŞİMİ

Müge Anlı’nın yayınını ihbar kabul eden Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile harekete geçen Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selahattin Yalnız’ın yaşadığı eve gelerek şahsı gözaltına aldı. Ardından Fitnat Ertekin ve Fitnat Ertekin’in eski eşinden olan kızı G.D., B.D. ve F.T.B. de Emniyete getirildi. Gözaltına alınan ve ekip aracıyla Emniyete getirilen Selahattin Yalnız, çevrede toplanan vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Polis ekipleri, sapık üvey babaya saldırmak isteyen vatandaşları güçlükle sakinleştirdi.