Migros Çıldırdı! 5 L Ayçiçek Yağı Kapış Kapış Gidecek Fiyata Düştü

Migros'ta çılgın indirim fırsatı başladı. 5 litre ayçiçek yağı fiyatları kapış kapış gidecek seviyeye çekildi. İşte Migros'un yeni ayçiçek yağı indirimi…

Migros Çıldırdı! 5 L Ayçiçek Yağı Kapış Kapış Gidecek Fiyata Düştü

Migros Market, ağustos ayına bir gün kala yepyeni bir indirim fırsatına daha başladı. Migros'ta büyük indirim ayçiçek yağı fiyatlarına geldi. Son aylarda gelen peş peşe zamların ardından rekora koşan ayçiçek yağı fiyatları Migros'ta indirime girdi. Migros 5 litre ayçiçek yağı kapış kapış gidecek fiyattan raflarda yerini aldı. Peki Migros ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? Migros 5 litre ayçiçek yağı indirimi ve detaylar haberimizde…

Türkiye'nin en büyük merkez zincirlerinden olan Migros'ta ağustos ayı indirimleri erkenden duyuruldu. Dev bir indirim fırsatına daha imza atan ünlü Marketler Zinciri bu defa ayçiçek yağı fiyatlarına dibe çekti. Migros 5 litre ayçiçek yağı fiyatları düşerken yeni fiyat listesi kapış kapış gidecek türden. Peki Migros ayçiçek yağı fiyatları ne kadar kaç TL?

MİGROS AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ BAŞLADI

Migros Market ayçiçek yağı indirimi fırsatlarına devam ediyor. Son dönemlerde yaptığı kampanyalarla tüketicilerin beğenisini toplayan ünlü marketler zincirinde bu defa ağustos ayı ortalarına kadar sürecek yepyeni bir ayçiçek yağı indirimi başladı.

Yüksek enflasyon nedeniyle Market raflarındaki tüm ürünlerin fiyatları artarken özellikle ayçiçek yağının son dönemlerde ciddi oranda zam yapılmıştır. O nedenle Migros'un bu indirimi kapış kapış gidecek. İşte Migros ayçiçek yağı fiyatları:

5 Litre koşeli pet yudum ayçiçek yağı 279,95 TL’den 234,95 TL’ye düştü.

Komili ayçiçek yağı %25 indirim ile 79,95 TL’den 59,95 TL’ye düştü.

Migros marketlerde Abalı ayçiçek yağı 5 litre ürünü 249,95 TL’den 199,95 TL’ye düştü. Litresi 39,99 TL’ye geliyor.

Çotanak markalı 5 litre ayçiçek yağı 249,95 TL’den 199,95 TL’ye düştü. Litresi 39,99 TL’ye geliyor.