Mezar taşı bile hazırdı! Dünya turuna çıktı sağlığına kavuştu

Samsun'da yaşamını sürdüren Ayşe Kara'ya yapılan testler sonucunda kanser teşhisi konuldu.

Mezar taşı bile hazırdı! Dünya turuna çıktı sağlığına kavuştu

'6 ay ömrün kaldı' denilen, hatta mezar taşını hazırlatan Kara, çıktığı dünya turu sonrasında sağlığına kavuştu. Yapılan testlerde doktorlar Kara'ya sağlığına kavuştuğu haberini vermiş oldu. Film senaryosu gibi olay Samsun'da cereyan etti. Rahatsızlıkları sebebiyle doktora giden Ayşe Kara'ya çeşitli testler sonucunda kanser teşhisi konuldu. Doktorları, kanser teşhisi koydukları Ayşe Kara'ya "6 ay ömrün kaldı" bile dedi.

mezar-tasi-bile-hazirdi-dunya-turuna-cikti-sagligina-kavustu.jpg

HATIRA KALSIN DİYEREK BOL BOL PAYLAŞIM YAPTI
Ekol TV muhabiri İrem naz Aksoy'un özel bir haberine göre, önceleri bunalıma giren, mezarını kazdıran, mezar taşını bile hazırlatan Ayşe Kara, daha sonrasında son günlerini dünyayı dolaşarak geçirme planı yaptı. Ayşe Kara bu seyahatlerini, 'Hatıra kalsın' diyerek sosyal medya hesabından da bol bol yayınladı.
TUR SONRASI SAĞLIĞINA KAVUŞTUĞUNU ÖĞRENDİ

Afrika ve Avrupa kıtalarında yaptığı seyahatlerin sonrasında ülkeye dönüş yapan Ayşe Kara, yeniden gittiği doktorda hayatının en güzel haberlerinden birini almış oldu. Doktorları yeniden testler yaptıkları Ayşe Kara'ya sağlığına kavuştuğu haberini vererek adeta dünyaları vermiş oldu.