İstanbul'da kan donduran olay! Güvercin beslerken öldürüldü

İstanbul Küçükçekmece’de boş arazide güvercin besleyen bir vatandaş, yüzü maskeli şahısların silahlı saldırısına maruz kaldı.

İstanbul'da kan donduran olay! Güvercin beslerken öldürüldü

Kurşunların hedefi olan adam, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Polis saldırganların yakalanması için inceleme başlattı. Olay, saat 18.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Kule Caddesi'nde cereyan etti. İddiaya göre, bir otomobilin içindeki kimliği belirsiz, yüzleri maskeli iki şahıs cadde üzerinde boş arazinin yanında durdu.

istanbulda-kan-donduran-olay-guvercin-beslerken-olduruldu.jpg

DEFALARCA ATEŞ ETTİLER

Araçtan inen şüpheli şahıslar, boş arazide güvercin besleyen İsmail G.’nin yanına kadar geldi. Adama ellerindeki silahla arka arkaya ateş eden şüpheliler, geldikleri araca geri binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

istanbulda-kan-donduran-olay-guvercin-beslerken-olduruldu-001.jpg

EKİPLER İNCELEME BAŞLATTI

Ağır yaralanan İsmail G. sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin sonrasında ambulansla hastaneye kaldırıldı. İsmail G., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını yürütüyor. Polis ekipleri, saldırganların yakalanması ile ilgili çalışma başlattı.