FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğü iddia edilmişti! Son hali paylaşıldı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Pensilvanya’da öldüğü ve çiftliğinin boşaltıldığı iddia edilmişti. Gülen’in son hali paylaşıldı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğü iddia edilmişti! Son hali paylaşıldı

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeni görüntüleri, terör örgütünün bir internet sitesinde yayınlandı. Fotoğrafta, Gülen'in bir sandalyede oturduğu ve üzerine bir battaniye örtüldüğü görülüyor. Bitkin hali dikkat çekerken, bu görüntü Gülen'in hastalığının ilerlediği iddialarını güçlendirdi.

ABD'NİN GÜLEN'İ TÜRKİYE'YE TESLİM ETTİĞİ İDDİALARI YALANLANDI

Son günlerde ABD'nin Fethullah Gülen'i Türkiye'ye teslim ettiği ve uçağının Türkiye yolunda olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Ancak güvenlik kaynakları, bu iddiaların doğru olmadığını belirterek, haberleri yalanladı.

ÖRGÜT İÇİNDEKİ ÇATIŞMALAR VE GÜLEN'İN SAĞLIK DURUMU

Terör örgütü içinde çatışmaların olduğu öne sürülürken, FETÖ elebaşı Gülen'in yeni bir fotoğrafı yayınlandı. Fotoğrafta Gülen'in sağlığının kötüleştiği ve özel ilgiye muhtaç olduğu görülüyor.

YEĞENİ EBUSELEME GÜLEN'İN AÇIKLAMALARI

Fethullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, terörist liderin son durumu hakkında açıklamalarda bulundu:

"Ölmedi ama gerçekten çok hasta ve özel ilgiye muhtaç durumda şu an. Onu kaçıranların amacı, kalan hakkın, yönetim hakkının kendilerinde kalması. Davanın sahipleriymiş havası estirmek için alıp götürdüler. Benim babama bile göstermiyorlar, öz kardeşine."