Çarşaflı kadına keserli saldırı! Hakaretler savurup çarşafını yırtmaya çalıştı

Ankara’da yaşanan olayla ilgili cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Görüntüleri izleyenlere duruma tepki gösterirken olayın detayları merak edildi.

Çarşaflı kadına keserli saldırı! Hakaretler savurup çarşafını yırtmaya çalıştı

Ankara Valiliği’nin de açıklama yaptığı olayla ilgili detaylar araştırılıyor. Etimesgut ilçesinde yaşandığı belirtilen olayda çarşaflı bir kadının komşusunun saldırısına uğradığı görülüyor. Hem sözlü hem de fiziksel saldırıya uğrayan tesettürlü kadın, yaşadıklarını anlattı. İddiaya göre tesettürlü olduğu için kendisine takıntılı olan komşusunun keserli saldırısına uğrayan kadın, yetkililerden yardım istedi. Saldrıı anına ait görüntüler ortaya çıkarken kısa sürede gündem olan görüntüler tepki çekti.

ÇARŞAFLI KADINA ÇİRKİN SALDIRI

Olay, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde yaşandı. İddiaya göre komşu F.G., tesettürlü olduğu için sürekli A.T. ile A.T. çiftine sözlü ve fiziki saldırıda bulunuyordu. Saldırıların giderek artması üzerine çiftin can güvenliklerinden duydukları endişe sebebiyle başka yerde yaşamaya başladıkları öğrenildi. Komşusunun saldırısına maruz kaldığını iddia eden F.G., sürekli darp edildiğini, tehdit, küfür ve hakaretlere uğradığını öne sürdü. Eşinin ve çocuklarının da saldırıya uğradığını iddia eden mağdur kadın, yetkililerden yardım istedi.

carsafli-kadina-keserli-saldiri-hakaretler-savurup-carsafini-yirtmaya-calisti.jpg

‘SİZDEN MİDEM BULANIYOR’

Saldırı anına ait cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılırken görüntüleri izleyenler duruma tepki gösterdi. Tesettürlü F.G.’nin komşusunun saldırısına uğradığı anlara ait görüntülerde komşunun, ‘Yeter artık gidin buradan. Sizden midem bulanıyor.’ dediği ve küfürler savurduğu duyuluyor. Saldırıya uğrayan mağdur kadının ise ‘imdat’ diye bağırarak çevredekilerden yardım istediği anlar ve diğer komşuların araya girerek kavgayı ayırmaya çalıştığı anlar da görüntülerde yer alıyor.

carsafli-kadina-keserli-saldiri-hakaretler-savurup-carsafini-yirtmaya-calisti-001.jpg

carsafli-kadina-keserli-saldiri-hakaretler-savurup-carsafini-yirtmaya-calisti-002.jpg

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Saldırıya uğrayan ve yaşadıklarını anlatan F.G., saldırgan kadının sürekli kendilerini taciz ettiğini öne sürdü ve ‘Birçok kez olay oldu. Bana saldırıyordu. Komşumla bahçede otururken onunla ilgili bir şey demememe rağmen bana ‘kenafir gözlerinle bakamazsın’ diye bağırdı. Bana saldırdı. Çarşafımı yırtmaya çalıştı. Bana vurdu. Komşular engel olmaya çalıştı ama başaramadı. Parmağımı kanattı. Yüzümü çizdi. Olaydan birkaç gün sonra saldırgan kadının eşi de yanındaki bir adamla benim eşime saldırdı. Yere yatırıp vurdular. Müdahale etmeye kalkınca çarşafımı açmaya çalıştılar. Bana ‘sen erkeklerle konuşmuyorsun, yüzünü açmıyorsun seni TikTok’a atacağım’ diyerek rencide etti. Kendileriyle ilgili şikayetçi olduk. Evime girmeye korkuyorum. Yapacaklarının bir sınırı yok. Kadının ve adamın cezalandırılmasını istiyoruz.’ dedi.

carsafli-kadina-keserli-saldiri-hakaretler-savurup-carsafini-yirtmaya-calisti-003.jpg

ANKARA VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Meydana gelen ve sosyal medyada da gündem olan olayla ilgili Ankara Valiliği’nden açıklama geldi. Valilik’ten yapılan açıklamada; ‘Sosyal medyada da yer alan ilimiz Etimesgut ilçesi Bağlıca Mahallesi’nde komşular arasında gerçekleşen sözlü, fiziki saldırı ve manevi değerleri aşağılama iddiası ile ilgili konu ve sorumluları adli mercilere intikal ettirilmiş olup gerekli tahkikat Cumhuriyet Savcılığınca yürütülmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.’ ifadeleri yer aldı.