Cami imamını okla vuran adam bakın neye sinirlenmiş

İstanbul Bağcılar’da ilginç bir olay yaşandı. Cami imamına oklu saldırı gerçekleşmiş ve bir şahıs imamı okla vurmuştu. Saldırganın cami imamını okla vurarak yaralaması olayı ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Cami imamını okla vuran adam bakın neye sinirlenmiş

Bağcılar’da cami imamına okla saldıran şahıs herkesi şaşkına çevirmişti. Cami imamını okla vurarak yaralayan şahıs polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şaşkınlık veren olayın detayları gelmeye devam ederken olayın görgü tanığı yaptığı açıklamada saldırganın sinirlendiği konuyu dile getirdi. İddiaya göre saldırgan, caminin dış bölümünde şortlu birinin namaz kılmasına sinirlendiği için imama saldırdı.

CAMİ İMAMINI OKLA VURARAK YARALADI

Olay, İstanbul’un Bağcılar ilçesinde meydana geldi. Aktarılan bilgilere göre bir şahıs cami imamını okla vurarak yaraladı. Oklu saldırıya uğrayan cami imamı olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen cami imamı D.K.’nın hastaneden taburcu edildiği bilgisine yer verildi. Öte yandan oklu saldırgan M.F.G. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cami imamının tedavisine ise evinde devam edileceği belirtildi.

cami-imamini-okla-vuran-adam-bakin-neye-sinirlenmis.jpg

ŞORTLU BİRİNİN NAMAZ KILDIĞINI GÖRÜNCE SİNİRLENMİŞ

Olayla ilgili detaylar gelmeye devam ederken görgü tanıklarından birisi de olayı anlattı. Görgü tanığı, öğle namazı için camiye gittiğini ve bu anlarda bir kişinin caminin dış bölümünde şortlu birinin namaz kılmasına sinirlendiğini belirtti. Şortlu birinin namaz kıldığını görünce sinirlendiğini belirtti şahsın imama saldırdığını söyleyen görgü tanığı; ‘Bu şortlu kişinin namaz kılmasına neden izin veriyorsun diyerek imama saldırdı. Bunun üzerine imam içeri geçti. Biz şahsı dışarı çıkardık. Namazı kılıp dışarı çıktığımızda şahsın bize oku doğrulttuğunu gördüm. Birinci oku attığında imamın sağ tarafına isabet ettiğini gördüm. İkinci oku taktığını gördüğümde koşarak saldırganın üzerine atlayarak saldırganı etkisiz hale getirdim.' dedi.