Anneannesini öldürmüştü! Abdüllatif Şener’in oğlu için ilk karar

Eski Bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in anneannesini önce rehin aldığı sonra da öldürdüğü öğrenilmişti. Evlerinde rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldüren Bedirhan Şener ile ilgili tüm gelişmeler takip ediliyor.

Anneannesini öldürmüştü! Abdüllatif Şener’in oğlu için ilk karar

Ankara’daki evlerinde anneannesini önce rehin alan ardından da silahla öldüren Bedirhan Şener, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Çok üzgün olduklarını söyleyen eski Bakanlardan Abdüllatif Şener, oğlunun psikolojik sorunları olduğunu belirtmişti. Bedirhan Şener için ilk karar verildi. Akıl hastanesine sevk edilen Bedirhan Şener’in 3 hafta süreyle gözetim altında tutulacağı belirtildi.

ANNENANNESİNİ SİLAHLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Ankara’da yaşanan olayda; eski Bakanlardan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in Ankara2daki evlerinde akşam saatlerinde anneannesi Leyla Çetiner ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı ve tartışmanın ardından Leyla Çetiner’i rehin aldığı ortaya çıktı. Rehin aldığı anneannesini silahla vurarak öldüren Bedirhan Şener, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sabah saatlerinde adliyeye getirilen Bedirhan Şener için ilk karar açıklandı.

anneannesini-oldurmustu-abdullatif-sener-in-oglu-icin-ilk-karar.jpg

AKIL HASTANESİNE SEVK EDİLDİ

Bedirhan Şener hakkında çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı uygulandı. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Bedirhan Şener’in nezarethanede adli tıp doktoru muayenesinden geçtiği ve Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi’ne sevk edildiği belirtildi. Bedirhan Şener burada 3 hafta süreyle gözetim altına alınacak.

EVDE YAPILAN ARAMADA ÇOK SAYIDA PSİKİYATRİ İLACI BULUNDU

Bedirhan Şener’in yapılan ev aramasında çok sayıda psikiyatri ilacı bulunduğu aktarılırken, ifadesi alınamadığı belirtilen Şener’in gözetim süresinin uzatılıp uzatılmayacağı ise hazırlanacak raporun ardından belli olacak. Meydana gelen olayla ilgili cinayet davası açılacağı ve Bedirhan Şener’in rahatsızlığının tedavi edilebilir düzeyde olması durumunda hakkındaki hükmün tutuklamaya çevrilerek cezaevine gönderileceği de aktarılan bilgiler arasında.