2 kızına istismarda bulunan baba cezaevinde cinsel organını kesti

2 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen babanın cezaevinde cinsel organını kestiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan E.A.’nın cinsel organı geri dikildi. Tedavisi tamamlanan E.A., cezaevine geri gönderildi.

2 kızına istismarda bulunan baba cezaevinde cinsel organını kesti

Zonguldak’ta yaşandığı belirtilen olay kan dondurdu. 17 yaşındaki kızının hamile olduğu ortaya çıkan ve bu durum sonrası E.A.’nın biri 15 diğeri 17 yaşında olan 2 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen olayda; baba E.A., kızlarına cinsel istismar iddiası ile tutuklanarak cezaevine gönderildi. 45 yaşındaki babanın cezaevinde cinsel organını kestiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

17 YAŞINDAKİ KIZININ 18 HAFTALIK HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Olay, Zonguldak’ta 18 Temmuz tarihinde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre; E.A.’nın 17 yaşındaki kızının Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde yapılan muayenesinde 18 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. İfadesi alınan 17 yaşındaki kız çocuğu, babası E.A.’nın 2-3 yıldır kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. E.A.’nın 15 yaşında olan diğer kızı da jandarmaya verdiği ifadede babası tarafından cinsel istismara uğradığını söyledi.

2-kizina-istismarda-bulunan-baba-cezaevinde-cinsel-organini-kesti.jpg

CEZAEVİNDE CİNSEL ORGANINI KESTİ

Biri 15 diğeri 17 yaşında olan kızlarına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen E.A., 25 Temmuz tarihinde Zonguldak M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kesici aletle cinsel organını kesti. Durumun haber verilmesi üzerine cezaevine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında E.A., Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan E.A.’nın cinsel organı geri dikildi. Tedavisinin ardından taburcu olan ve cezaevine geri gönderilen E.A., jandarmaya verdiği ifadede ise kimseden zarar görmediğini ve cinsel organını kendisinin kestiğini söylediği belirtildi. 2 kız çocuğu ise devlet koruması altına alındı. Olayla ilgili başlatılan adli süreç ise devam ediyor.