Mersin'de hastanede kan donduran cinayet! Yanında refakatçi kaldığı annesini öldürdü

Mersin son dakika haberi kan dondurdu. Tarsus Devlet Hastanesinde tedavi altında olan bir kadın oğlu tarafından öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken annesini öldüren caninin Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürüldü.

Mersin'de hastanede kan donduran cinayet! Yanında refakatçi kaldığı annesini öldürdü

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde sabaha karşı 04.00 sularında meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Alınan bilgiye göre 61 yaşındaki Selma Çiftçi isimli Kadın hastanede tedavi görüyordu. 32 yaşındaki oğlu M.Ç. ise kadının yanında refakatçi olarak kalıyordu.

ANNESİNİN BOĞAZINI VE AYAKLARINI KESTİ

Annesinin yanında refakatçi olarak kalan M.Ç. hastanenin 8. Katında beyin cerrahi bölümünde yatarak tedavi gören kadının bıçakla Boğazı Ve ayaklarını kestikten sonra tabancayla tek el ateş ederek öldürdü.

Silah sesini duyarak odaya gelen güvenlik görevlileri ise kan donduran manzara ile karşı karşıya kaldı. Şüpheli güvenlik görevlileri tarafından yakalanırken olay yerine savcı ve polis geldi. Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından katledilen kadının cansız bedeni hastane morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken annesini öldüren caninin Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürüldü.