Kuzey Marmara otoyolunda kaza! Ölü ve yaralılar var

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli mevkinde, bir otomobil ve kamyonetin çarpışması sonucunda kaza meydana geldi. Kazada ölü ve yaralılar olduğu öğrenildi.

Kuzey Marmara otoyolunda kaza! Ölü ve yaralılar var

Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Mevkii İstanbul istikametinde seyir halinde olan Ö.a'nın kullandığı 34 CZK 737 plakalı kamyonetin, A.S. idaresindeki 31 ACS 759 plakalı otomobile Arkadan çarpması sonucunda kaza meydana geldi. Kazanın ardından savrulan kamyonet devrildi otomobil ise yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra ancak durdu.

Çevrede bulunanların kazayı ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ailesiyle birlikte bayram ziyareti için Hatay'a giden ve geri dönüş yolunda olduğu öğrenilen kamyonet sürücüsü A.S. ve kızı S.S. kaldırıldıkları Get ve Fatih Devlet Hastanesinde hayatlarını kaybetti.

Otomobilde ve kamyonette toplam 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralananların sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken Olay yerinde yapılan inceleme sonrasında vefat eden kişilerin cenazesi Körfez Asri Mezarlığı morguna götürüldü.

Kaza sonrası İstanbul istikametinde ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandıktan sonra araçların kaldırılması ile normale döndü.