Ankara’da başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz’ın son hali

Ankara’da başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan ilkokul öğrencisi Tunahan Yılmaz’ın son durumu merak ediliyordu. Sağlık durumu merak edilen küçük çocuğun hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

Ankara’da başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz’ın son hali

Ankara’nın Keçiören ilçesinde geçtiğimiz Aralık ayında başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ilkokul öğrencisi Tunahan Yılmaz’ın hastanedeki tedavisi devam ediyordu. Küçük Tunahan’ın anne ve babası çocuklarının sağlık durumu ile ilgili bilgi verirken gözyaşlarına boğulmuş ve yaşanan süreci anlatmıştı. Minik Tunahan’dan güzel haber geldi. Hastanedeki tedavisi tamamlanan Tunahan’ın taburcu edilerek evine döndüğü öğrenildi.

AĞIR YARALANMIŞTI

Olay, geçtiğimiz Aralık ayında Ankara’nın Keçiören ilçesi Kafkas Mahallesi’nde yaşanmıştı. İlkokul öğrencisi olan Tunahan Yılmaz, okul yolunda başıboş köpeklerin saldırısına uğramış ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören Tunahan’ın son durumu merak ediliyordu. Küçük Tunahan, sağlığına kavuştu mu, son durumu nasıl, hastaneden çıktı mı gibi sorulara yanıt aranırken Tunahan’dan güzel haber geldi. Tedavisi tamamlanan Tunahan artık evinde.

ankara-da-basibos-sokak-kopeklerinin-saldirisina-ugrayan-tunahan-yilmaz-in-son-hali.jpg

TEDAVİSİ DEVAM EDECEK

Oğlu Tunahan’ın taburcu olarak evine dönmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren baba Halil Yılmaz, böyle bir acıyı kimsenin yaşamasını istemediğini söyledi ve bundan sonraki süreci de anlattı. Tunahan’ın bir ay boyunca evden hastaneye pansuman ve fizik tedaviye gideceğini aktaran Baba Yılmaz, bir ay sonra ise başından bir operasyon geçireceğini belirtti. Oğlunun olay yaşanmadan önce çok neşeli ve esprili bir çocuk olduğundan bahseden Halil Yılmaz, ‘Sakin değil. Önceki gibi espri yapmıyor. Hayat bu şekilde sıkıntılı şu anda. İnşallah düzelecek. Köpek sorununun çözülebilmesi için herkesin birbirine yardımcı olması lazım. Yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz.’ dedi.