10.100 TL ve üstü maaş alan emekliye ÇİFTE JEST! Cuma 08.30'de hesaplara yatacak

Emekli maaşı 10.100 TL ve üstü olan emeklilere çifte jest Cuma günü geliyor. Yarın 08.30'dan itibaren hesaplarınızı kontrol edin.

10.100 TL ve üstü maaş alan emekliye ÇİFTE JEST! Cuma 08.30'de hesaplara yatacak

Emekli maaşı alan 16 milyonu Aşkın vatandaşın beklediği ikramiye ve ödeme sürprizleri Geçtiğimiz günlerde açıklandı. Emekli bayram ikramiyesi ödeme takvimi belli olurken aynı zamanda emekliye ek ödeme fırsatları da netleşti. Bayram öncesi emekliler adeta sevinçten bayram edecek. Çünkü milyonlarca emeklinin IBAN numarasına çifte ödeme yapıyor. 29 30 31 Mart'ta emeklinin hesapları para da olacak. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı için ödeme sürprizi var. Emekliye çifte ödeme ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Emekli maaşı alanlar hem maaş ödemelerine erken alacak hem de ikramiye ve promosyonla sevinçten adeta havalara uçacak. 10.100 TL ve üstü maaş alan tüm emeklileri ilgilendiren yeni son dakika gelişmeleri haberimizde…

16 milyondan fazla emekli vatandaş heyecanla bayram öncesi yapılacak ödemeleri bekliyor. Bayram ikramiyesi zammı Geçtiğimiz günlerde duyurulmuş %50 zam geldiği bildirilmişti. Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme takvimi de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açıklandı. Emekliler Önümüzdeki haftadan itibaren zamlı Bayram ikramiyesini cebine koyacak. Sadece bu kadar da değil emekliler için çifte ödeme ücreti var. Cuma 08.30'dan itibaren emeklinin IBAN numarasına ödemeler yatmaya başlıyor. 4A 4B 4C emeklisi fark etmeden tüm emeklilere ödeme sürprizi geldi. Emekliye ödeme takvimi ve son dakika gelişmeleri haberimizde…

emekli-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ

Merakla beklenen emekli bayram ikramiyesi ödeme takvimi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından açıklandı. 17 milyona yakın emekli vatandaş Nisan ayının ilk haftasında 3.000 TL'lik bayram ikramiyesi ödemelerini cebine koyacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın yaptığı açıklamaya göre emekli Bayram ikramiyeleri şu tarihlerde hesaplara yatacak:

SSK emeklisi: Emekli maaşını ayın 17 ve 18'inde alanlar 2 Nisan'da, 19 20 21 ve 22'sinde alanlar 3 Nisan'da 23, 24, 25 ve 26'sında alanlar 4 Nisan'da bayram ikramiyesi alacak.

Bağ-kur emeklisi: BAĞ-KUR’dan emekli olup emekli maaşını alanlara tahsis numarası ya da ödeme günü fark etmeden 5 Nisan'da emekli bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak.

Emekli Sandığı emeklisi: Emekli maaşını Ayın 1 ve 2'sinde alanlara 2 Nisan'da, 3 4 ve 5'inde alanlara 3 ile 5 Nisan'da bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak.

emekli-ek-odeme-2.jpg

EMEKLİYE BAYRAM ÖNCESİ 12.000 TL'YE KADAR EK PARA

Bayram öncesi emekliye bir sürpriz daha var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde emekliler için önemli bir açıklama yapmıştı. Kamu bankaları tarafından emekliye sağlanan promosyon miktarları arttı. Emekli maaşı alanlara devlet bankaları artık 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon desteği verecek nokta emekliler bu promosyon ödemelerini 28 29 30 Mart tarihlerinde alabilecek. Pazartesi günü itibariyle Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a promosyon başvuruları başlamıştı. Başvuru rekoru kırıldığı öğrenilirken ödemelerde Bugünden itibaren emeklinin IBAN numarasına geçiyor. Her gün saat 08.30 itibarıyla hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.

emekli-ek-odeme-3.jpg

EMEKLİ MAAŞI ÖDEMELERİ BAYRAM ÖNCESİNE ÇEKİLECEK Mİ?

Peki SSK bağ-kur memur emeklisi için emekli maaşı ödemeleri Bayram öncesine çekilecek mi? Emekli maaşı ödemeleri Her ayın 15 ile 28'i arasında yapılıyor. 10 Nisan'da Ramazan Bayramı'nın kutlanacak olması sebebiyle emekliler maaş ödemelerinin öne alınmasını istiyordu. Geçtiğimiz yıllarda Böyle bir uygulama yapılmıştı. Bu yılda bayramdan hemen önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emekliye müjdeyi vermesi bekleniyor. Yani emekliler için maaş ödeme tarihleri de bayram öncesine alınabilir.