Okullarda yeni dönem! Müfredat değişiyor 1., 5., 9. Sınıflarda uygulanacak

Yeni müfredatla ilgili tüm gelişmeler ve yapılan son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni dönemde uygulamaya alınacak olan yeni müfredatla ilgili detayları paylaştı.

Okullarda yeni dönem! Müfredat değişiyor 1., 5., 9. Sınıflarda uygulanacak

Okullarda yeni müfredat ile ilgili tüm gelişmeler yakından takip ediliyor. Öğretmenler, öğrenciler ve velilerin yakından takip ettiği yeni müfredatla ilgili yeni açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredatın ilk önce 1., 5. ve 9. Sınıflarda uygulanacağını duyurdu. Yeni müfredat uygulamasının 2024-2025 eğitim-öğretim yılında başlayacağı duyuruldu. Yeni müfredat uygulaması kademeli olarak uygulamaya geçecek. İşte detaylar…

YENİ MÜFREDAT İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Uzun bir süredir gündemde olan okullarda yeni müfredat uygulaması ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den önemli açıklamalar geldi. Uygulamaya alınmaya hazırlanan yeni müfredatla ilgili açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kademeli olarak uygulamaya alınacak olan yeni müfredatın ilk olarak 1., 5. ve 9. Sınıflar için geçerli olacağını aktardı.

okullarda-yeni-donem-mufredat-degisiyor-1-5-9-siniflarda-uygulanacak-001.jpg

YENİ EĞİTİM DÖNEMİNDE UYGULAMAYA GEÇECEK

Dün gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenler ve öğrencilerin gündemindeki yeni müfredat uygulaması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Yeni müfredatla ilgili önemli bilgilendirmelerde bulunan Bakan Tekin, uygulamanın 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde başlayacağını duyurdu. Kademeli olarak başlayacak olan yeni müfredat uygulaması ilk olarak 1., 5. ve 9. Sınıflar için geçerli olacak. Çalışmalar tamamlandıktan hemen sonra yeni müfredat kamuoyuna tanıtılacak.

okullarda-yeni-donem-mufredat-degisiyor-1-5-9-siniflarda-uygulanacak.jpg

ÇALIŞMALAR TAMAMLANMAK ÜZERE

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Tekin, yeni müfredatla ilgili çalışmaların yüzde 80’inin bitmiş durumda olduğunu söyledi ve ‘Önümüzdeki haftalarda tamamlanacak. Kademeli olarak uygulamaya geçilecek.’ dedi.