18 Mart yarın okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil?

18 Mart 2024 Yarın okullar tatil mi? Çanakkale Zaferi’nde hangi illerde okullar tatil? MEB'den son dakika açıklaması geldi…

18 Mart yarın okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil?

18 Mart Yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtını milyonlarca öğrenci ve öğretmen tarafından araştırılıyor. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü Yarın tüm yurtta Coşku ile kutlanacak. Öğrenciler Veliler ve öğretmenler ise 18 Mart resmi tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Peki 18 Mart Pazartesi okullar tatil mi? 18 Mart yarın hangi illerde okullar tatil?

18 MART RESMİ TATİL Mİ?

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü resmi Tatildeyim. O sebeple de yarın birçok ilde kamu kurum ve kuruluşları faaliyete devam edecek. Aynı zamanda PTT ve diğer kargolarda açık olacak. Bankalarda 18 Mart'ta çalışıyor.

18 MART OKULLAR TATİL Mİ?

Öğretmen öğrenci ve öğretmen veliler ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaları yakından takip ediliyor. 18 Mart 2024 Yarın okullar tatil mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre 18 Mart pazartesi günü sadece bir ilde okullar tatil edildi. Yarın Çanakkale'de özel ve kamu kapsamında eğitim öğretim veren tüm okullar tatil edildi. Diğer illerde ise yarın okullar tatil değil.