ZTK Beşiktaş Trabzonspor muhtemel 11! BJK-TS Türkiye Kupası maç kadrosu

Ziraat Türkiye Kupası final maçı için nefesler tutuldu ve gözler bu akşama çevrildi. Türkiye Kupası finalinde bu akşam Beşiktaş ve Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Maçı kazanan takım Türkiye Kupası’nı alacak.

ZTK Beşiktaş Trabzonspor muhtemel 11! BJK-TS Türkiye Kupası maç kadrosu

Süper Lig devleri Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası final maçı bu akşam ekrana gelecek. Futbolseverlerin kilitlendiği karşılaşma için geri sayım sürerken hangi takım maçı kazanacak ve Türkiye Kupası hangi takımın müzesine gidecek merak ediliyor. Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinde her iki takımın da kadroları merak ediliyor. İşte Beşiktaş ve Trabzonspor’un muhtemel kadroları ve maçla ilgili merak edilen tüm detaylar…

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL İLK 11

- Mert

- Svensson

- Necip

- Colley

- Masuaku

- Al-Musrati

- Gedson

- Salih

- Rashica

- Muçi

- Semih

ztk-besiktas-trabzonspor-muhtemel-11-bjk-ts-turkiye-kupasi-mac-kadrosu.jpg

TRABZONSPOR MUHTEMEL İLK 11

- Uğurcan

- Meunier

- Mendy

- Denswil

- Eren

- Berat

- Umut

- Visca

- Bardhi

- Trezeguet

- Onuachu

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇI SAATİ

Beşiktaş ile Trabzonspor 23 Mayıs 2024 Perşembe (bu akşam) saat 20.45’te Ziraat Türkiye Kupası final maçı için sahaya çıkıyor. Süper Lig devlerinin Türkiye Kupası mücadelesindeki karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak. Heyecanla beklenen müsabaka Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Futbolseverler bu heyecan dolu müsabakayı ATV ekranlarından naklen takip edebilecek.