Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluk ödülü belli oldu! Kupayı alan takımın kasası dolacak

Ziraat Türkiye Kupası’nda final maçı bu akşam ekrana gelecek. Beşiltaş ile Trabzonspor’un final maçında mücadele vereceği Türkiye Kupası’nı kazanan takımın kasasına koyacağı para da belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluk ödülü belli oldu! Kupayı alan takımın kasası dolacak

Beşiktaş-Trabzonspor bu akşam Ziraat Türkiye Kupası müsabakasının final maçında kozlarını paylaşacak. Kupayı kazanan takımın kasası dolacak. Her iki takım da kupayı çok istiyor ve galibiyet için her şeylerini ortaya koymaya hazırlanıyor. Heyecanla beklenen Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında kupayı kazanan takım1 milyon 500 bin dolarlık parayı da kasasına koyacak.

KUPAYI KAZANAN TAKIMIN KASASI DOLACAK

Ziraat Türkiye Kupası final maçı müsabakası bu akşam saat 20.45’te ekrana gelecek. Futbolseverler nefeslerini tuttu bu müsabakayı bekliyor. Bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nı kim kazanacak, galibiyet ve kupa kimin olacak merak ediliyor. Gözler akşamki maça çevrilirken kupayı kazanan takımın kasasına girecek olan para da belli oldu. Kupayı kazanan takım 1 milyon 500 bin dolarlık parayı kasasına koyacak.

ŞAMPİYON TAKIM AVRUPA BİLETİNİ ALACAK

Bu akşam oynanacak olan Türkiye Kupası final maçının kazananı Avrupa biletini de kapacak. Maçı kazanarak kupayı müzesine götüren takım 1 milyon 500 bin dolarlık parayı kasasına koyacak ve şampiyon olan takım Avrupa'ya gidecek. Kupayı kazanan takım UEFA Avrupa Ligi bileti alacak. Kazanan takımın UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan katılacağı ve bu aşamayı geçmesi durumunda adını gruplara yazdıracağı öğrenildi.