Türkiye Portekiz maçı ilk 11’ler! Arda Güler kesik yedi

EURO 2024 Grup maçlarında A Milli Futbol Takımımız Portekiz ile kozlarını paylaşacak. Merakla beklenen karşılaşmaya sayılı dakikalar kalırken Ay Yıldızlı ekibin ilk 11’i belli oldu. Montella’nın tercihleri herkesi şaşırttı.

Türkiye Portekiz maçı ilk 11’ler! Arda Güler kesik yedi

Türkiye-Portekiz, bu akşam saat 19.00’da sahaya çıkıyor. Milli Takımımızın grup maçlarında ikinci rakibi Portekiz olacak. İlk maçını Gürcistan’la oynayan ve sahadan galibiyetle ayrılan Ay Yıldızlı ekibin bu akşamki karşılaşmada sergileyeceği performans ve maç sonucu merakla bekleniyor. Karşılaşmaya sayılı dakikalar kalırken heyecan da artıyor. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella’nın Portekiz karşısındaki ilk 11 tercihi belli oldu. İşte Milli Takımımızın ilk 11’i.

TÜRKİYE İLK 11

- Altay Bayındır

- Zeki Çelik

- Samet Akaydın

- Orkun Kökçü

- Kerem Aktürkoğlu

- Hakan Çalhanoğlu

- Abdülkerim Bardakcı

- Ferdi Kadıoğlu

- Barış Alper Yılmaz

- Kaan Ayhan

- Yunus Akgün

turkiye-portekiz-maci-ilk-11-ler-arda-guler-kesik-yedi.jpg

PORTEKİZ İLK 11

- Costa

- Cancelo

- Dias

- Pepe

- Mendes

- Palhinha

- Viltinha

- Bruno Fernandes

- Silva

- Leao

- Ronaldo

ARDA GÜLER İLK 11'DE YOK

Türkiye-Gürcistan maçında attığı golle bir kez daha göğsümüzü kabartan genç yıldız Arda Güler, bu akşamki Portekiz maçındailk 11'de yer almıyor. Yine Gürcistan maçında attığı muhteşem golle adından bahsettiren Mert Müldür de Montella'nın Portekiz karşısındaki ilk 11'inde yer almadı. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella, genç yıldız Arda Güler ile ilgili yaptığı açıklamada Arda'nın yorgunluğu olduğunu söyledi ve 'Son 2 gündür koruduk Arda'yı belirli bir yorgunluğu vardı. Onunla ve doktorlarla konuştuk. Riske girmek istemedik. Tüm kalbimle umuyorum ki ona ihtiyacımız olmaz ikinci yarıda da.' dedi.