Türkiye Portekiz EURO 2024 muhtemel 11

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 mücadelesi devam ediyor. Turnuvada ilk maçında Gürcistan ile karşılaşan ve rakibini mağlup eden Ay Yıldızlı ekibin ikinci rakibi ise Portekiz olacak. Şimdi gözler Türkiye-Portekiz maçında.

Türkiye Portekiz EURO 2024 muhtemel 11

Milli Takımımız, EURO 2024 ikinci maçında rakibi Portekiz ile kozlarını paylaşacak. Herkesin nefesini tuttuğu ve heyecanla beklediği karşılaşma öncesinde her iki takımın muhtemel maç kadrosu araştırılıyor. F Grubu’nda mücadele eden ve bu akşam grubundaki ikinci maça çıkacak olan Milli Takımımızın sahada olması beklenilen muhtemel ilk 11’i de futbolseverlerin yakın takibinde. Türkiye-Portekiz maçı saat kaçta? EURO 2024 Türkiye-Portekiz maçı ne zaman? Türkiye-Portekiz maçı hangi statta? Türkiye-Portekiz maç kadrosu nasıl? İşte tüm merak edilenler…

TÜRKİYE MUHTEMEL İLK 11

- Mert Günok

- Mert Müldür

- Samet Akaydın

- Abdülkerim Bardakcı

- Ferdi Kadıoğlu

- Kaan Ayhan

- Hakan Çalhanoğlu

- Orkun Kökçü

- Arda Güler

- Kerem Aktürkoğlu

- Barış Alper Yılmaz

turkiye-portekiz-euro-2024-muhtemel-11.jpg

PORTEKİZ MUHTEMEL İLK 11

- Costa

- Cancelo

- Pepe

- Dias

- Mendes

- Vitinha

- Palhinha

- B. Fernandes

- Bernardo Silva

- Jota

- Ronaldo

TÜRKİYE-PORTEKİZ MAÇI SAAT 19.00’DA

EURO 2024 F Grubu karşılaşmaları ikinci maçında Türkiye ile Portekiz sahada olacak. Bu akşam ekrana gelecek olan mücadele saat 19.00’da başlayacak. Türkiye-Portekiz maçını Alman hakem Felix Zwayer yönetecek. BVB Dortmund Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Zwayer’in yardımcılıklarını ise Stefan Lupp ve Marco Achmüller yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Jeses Gil Manzano olacak.