Trabzonspor transfer haberleri! Tam 5 futbolcu birden açıklandı

Süper Lig’in yeni sezonu için hazırlıklar tüm hızıyla başlarken Süper Lig devi Trabzonspor’da da yeni sezon hazırlıkları için start verildi. Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmak isteyen bordo mavili ekipten transfer bombaları peş peşe geldi.

Trabzonspor transfer haberleri! Tam 5 futbolcu birden açıklandı

Trabzonspor’da transferler peş peşe duyuruldu. Yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak isteyen ve bunun için hazırlıklarını sürdüren bordo mavili ekipte yeni sezonda kadroya tam 5 yeni futbolcu dahil oluyor. Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden ve tam 5 futbolcu ile birden görüşmelere başladığını KAP’a bildiren Süper Lig devi, taraftarlarını heyecanlandırdı. Trabzonspor’un KAP’a bildirdiği isimler arasında Ozan Tufan da yer alıyor.

TRABZONSPOR 5 FUTBOLCUYLA BİRDEN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Geçtiğimiz sezon istediği performansı sergileyemeyen Trabzonspor’da gözler yeni sezona çevrildi. Lig biter bitmez yeni sezon için hazırlıklara başlayan bordo mavili ekipte transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Trabzonspor Kulübü’nden gelen açıklamada 5 futbolcu ile transfer için görüşmelere başlandığı belirtildi. Bordo mavili ekibin transfer görüşmelerine başladığı isimlerden biri de bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen ve şimdilerde Hull City kadrosunda yer alan Ozan Tufan.

trabzonspor-transfer-haberleri-tam-5-futbolcu-birden-aciklandi.jpg

OZAN TUFAN VE NWAKAEME İSTANBUL’A GELİYOR

Trabzonspor’un transfer görüşmeleri için KAP’a bildirdiği futbolcuların isimleri Ozan Tufan, Nwakaeme, Draguş, Barisic ve Lundstram olarak açıklandı. Bordo mavili ekibin renklerine bağladığı İngiliz orta saha oyuncusu Lundstram ile Hırvat sol bek oyuncusu Barisic’in gece saatlerinde İstanbul’a geldiği öğrenilirken oyuncuların İstanbul’da ayrıntılı sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra Trabzon’a gideceği aktarıldı. Öte yandan Ozan Tufan ve Nwakaeme’nin de İstanbul’a gelmesi ve kısa süre içinde sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.