Süper Lig Konyaspor Galatasaray maçının hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig’de son hafta maçlarına doğru geri sayım sürerken herkesin kilitlendiği Konyaspor-Galatasaray maçının hakemi de belli oldu. Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan müsabakaların hakemleri belli oldu.

Süper Lig Konyaspor Galatasaray maçının hakemi belli oldu

Süper Lig’de sezon sona eriyor. Son hafta maçları geldi çattı. Şampiyonun belli olacağı son hafta maçları için heyecan dorukta. Trendyol Süper Lig 38. Hafta maçlarının hakemleri de belli oldu. Futbolseverlerin gözü ve kulağı Konyaspor-Galatasaray ve Fenerbahçe-İstanbulspor maçlarında. Fenerbahçe mi, Galatasaray mı kim şampiyon olacak? Konyaspor-Galatasaray maçının hakemi kim? Fenerbahçe-İstanbulspor maçının hakemi kim oldu? İşte tüm merak edilenler…

KONYASPOR-GALATASARAY MAÇINI TUGAY KAAN NUMANOĞLU YÖNETECEK

Trendyol Süper Lig’de son hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. 38. Hafta maçlarında görev alacak hakemlerin belli olmasının ardından gözler Konyaspor-Galatasaray maçına çevrildi. Galatasaray’ın deplasmanda rakibi Konyaspor’un konuğu olacağı karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Karşılaşma 26 Mayıs 2024 Pazar saat 19.00’da ekrana gelecek. Müsabaka beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak. Galatasaray, Süper Lig’de 99 puanda.

super-lig-konyaspor-galatasaray-macinin-hakemi-belli-oldu.jpg

FENERBAHÇE-İSTANBULSPOR MAÇINI VOLKAN BAYARSLAN YÖNETECEK

Ligin son haftasında Fenerbahçe, rakibi İstanbulspor’u Kadıköy’de konuk edecek. Fenerbahçe-İstanbulspor maçında düdük çalacak olan hakemin ismi de merak ediliyor. Kadıköy’de oynanacak olan heyecan dolu müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Fenerbahçe-İstanbulspor maçı 26 Mayıs 2024 Pazar saat 19.00’da başlayacak. Müsabaka beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak. Fenerbahçe Süper Lig’de 96 puanda.