Süper Lig’de Fatih Karagümrük vedası

Trendyol Süper Lig’de sezon sonu yaklaşırken 18 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı maç programı oldukça yoğun. Ligin son haftasından bir önceki maçların çoğunluğu bu akşam oynanıyor. Bunlardan biri de Gaziantep FK-Fatih Karagümrük maçı oldu.

Süper Lig’de Fatih Karagümrük vedası

Süper Lig’de 37. Hafta maçlarının birçoğu bu akşam ekrana geliyor. Maç programının oldukça yoğun olduğu 18 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelen karşılaşmalardan biri de Gaziantep FK-Fatih Karagümrük maçı oldu. Karşılaşmada son düdük çaldı ve mücadele Gaziantep FK2’nın 3-1’lik üstünlüğüyle sonlandı. Bu sonuçla birlikte Fatih Karagümrük’ün küme düşmesi kesinleşti.

GAZİANTEP FK 3 PUANI ALDI

Trendyol Süper Lig’in 37. Hafta karşılaşmalarında bu akşam oynanan Gaziantep FK-Fatih Karagümrük maçında toplam 4 gol çıktı. Karşılaşmada goller ev sahibi ekip Gaziantep FK’da Ertuğrul Ersoy, Jevtovic ve Monteiro’dan geldi. Konuk ekip Fatih Karagümrük’ün tek golü ise Alves’ten geldi. Mücadele Gaziantep FK2nın 3-1’lik galibiyetiyle sona erdi ve Gaziantep FK, 3 puanı hanesine yazdırdı.

super-lig-de-fatih-karagumruk-vedasi.jpg

FATİH KARAGÜMRÜK KÜME DÜŞTÜ

Ligin artık son hafta maçları oynanırken ligin bitmesine son 1 kala Fatih Karagümrük’ün bu akşam oynanan maçın sonucuyla birlikte küme düşmesi kesinleşti. Ligin 37. Haftasında bu akşam tam 7 maç aynı anda oynandı. Maç skorlarının ardından deplasmanda Gaziantep FK’ya 3-1 mağlup olan Fatih Karagümrük, Süper Lig’e veda etti.