Süper Lig Beşiktaş Hatayspor muhtemel 11

Trendyol Süper Lig’de yeni hafta maçları devam ediyor. Sezon sonuna doğru son hafta maçları oynanırken bu akşam ise Beşiktaş-Hatayspor maçı ekrana gelecek. Karşılaşma Beşiktaş’ın ev sahipliğinde oynanacak.

Süper Lig Beşiktaş Hatayspor muhtemel 11

Hatayspor, deplasmanda rakibi Beşiktaş’ın konuğu oluyor. Futbolseverlerin merakla beklediği maçla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan maçla ilgili en çok merak edilen ise mücadelenin kadrosu oluyor. Beşiktaş ve Hatayspor’da maç kadrosu nasıl olacak, maç kadrosunda kimler yer alacak hepsi ve daha fazlası araştırılıyor. Peki, Beşiktaş-Hatayspor maçı ne zaman? Beşiktaş-Hatayspor maçı ilk 11’ler açıklandı mı? Süper Lig Beşiktaş-Hataypsor maçı sat kaçta? Beşiktaş-Hatayspor maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL İLK 11

- Mert

- Svensson

- Tayyip Talha

- Necip

- Masuaku

- Al-Musrati

- Salih

- Gedson

- Onur

- Muçi

- Cenk Tosun

super-lig-besiktas-hatayspor-muhtemel-11.jpg

HATAYSPOR MUHTEMEL İLK 11

- Bekaj

- Kamil Ahmet

- Kilama

- Burak

- Cemali

- Massanga

- Pedro

- Boudjemaa

- Dele-Bashiru

- Fernandes

- Stranberg

BEŞİKTAŞ-HATAYSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Hatayspor maçının saati ve kanalı da araştırılıyor. Ayrıca maçın hakemi de merak ediliyor. 18 Mayıs 2024 Cumartesi (bu akşam) saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşma Beşiktaş’ın ev sahipliğinde Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Hakem Cihan Aydın’ın yöneteceği karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.