Son dakikada müdahalesi ile tarihe geçen Samet Akaydın konuştu

A milli takımımızın Euro 2024'te ilk maçında kritik müdahalesi ile Gündem olan Samet Akaydın'dan açıklama geldi.

Son dakikada müdahalesi ile tarihe geçen Samet Akaydın konuştu

A Milli Takım, Euro 2024'ün ilk maçında dün akşam Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Milli takımımız sağdan 3-1 Galip ayrıldı. Ancak son dakikalarda oldukça kritik anlar yaşandı. Özellikle Samet Akaydın'ın yaptığı müdahale milli takımı galibiyete ulaştırdı. Sosyal medyanın da gündemine oturan genç futbolcudan maç sonrası açıklamalar geldi.

SON SANİYEDE KALBİM BİRAZ DURDU

A milli takımın Gürcistan karşısında aldığı galibiyette son saniye müdahalesi ile büyük payı olan Samet Akaydın maçın ardından açıklamalarda bulundu. Statta atmosferin çok güzel olduğunu ve taraftarın inanılmaz bir destek verdiğini belirten genç futbolcu, maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Milli takımın artık bir aile gibi olduğunu da vurgulayan Samet Akaydın, şu ifadeleri kullandı:

"Maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Özgüvenimiz arttı. Bu sevinci bu geceden sonra unutup Portekiz maçına odaklanacağız. Sadece bir maç kazandık. Gruptan çıkana kadar konsantrasyon devam edecek. Son saniyede kalbim biraz durdu. Çok korktuk. Allahımıza şükürler olsun, üstesinden geldik. İnşallah gruptan çıkarız. Ülke olarak her şeyi hak ediyoruz."