Serdar Dursun Alanyaspor kadrosunda! Fenerbahçe’den veda paylaşımı geldi

Fenerbahçe’de forma giyen tecrübeli forvet oyuncusu Serdar Dursun’un yeni sezonda forma giyeceği takım belli oldu. Tecrübeli oyuncu sarı lacivertli ekibe veda etti. Dursun, yeni sezonda Alanyaspor forması giyecek.

Serdar Dursun Alanyaspor kadrosunda! Fenerbahçe’den veda paylaşımı geldi

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten tecrübeli futbolcu Serdar Dursun’un yeni adresi belli oldu. Trendyol Süper Lig’in başlamasına az bir süre kalırken Serdar Dursun’un yeni takımı Alanyaspor oldu. Fenerbahçe’ye veda eden Dursun için eski takımından bir veda paylaşımı geldi. Fenerbahçeli taraftarlar da Serdar Dursun’un vedası sonrası sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla deneyimli futbolcuya teşekkür etti. İşte detaylar…

SERDAR DURSUN ALANYASPOR’DA

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Serdar Dursun yeni sezonda Alanyaspor forması giyecek. Yeni sezon için hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, yaptığı transferlerle sez getirmeye devam ediyor. Transferlerin yanı sıra vedaların da yaşandığı sarı lacivertli kulübün tecrübeli forveti Serdar Dursun takıma veda etti. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren Dursun, Alanyaspor’la her konuda anlaşmaya vardı. Dursun ile 2 yıllık sözleşmeye imza atan Alanyaspor, sosyal medya hesabından yaptığı ‘Hoş geldin Serdar Dursun’ paylaşımıyla transferi de resmen duyurdu.

serdar-dursun-alanyaspor-kadrosunda-fenerbahce-den-veda-paylasimi-geldi.jpg

FENERBAHÇE’DEN VEDA MESAJI

Fenerbahçe’den ise Serdar Dursun için bir veda mesajı geldi. Dursun’a veda eden sarı lacivertli kulüp, ‘Bu forma ve milyonlarca Fenerbahçe taraftarı, Fenerbahçe’ye saygı duyanları her zaman sevgiyle hatırlar… Yolun açık olsun Serdar Dursun.’ notunu ekledi.