Ronaldo ile fotoğraf çekilen Berat’a ceza şoku! UEFA küçük çocuğu men ediyor

Türkiye-Portekiz maçında minik Berat’ın sahaya atlayarak dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile selfie yaptığı anlar gündem olmuş ve çok konuşulmuştu. Hızla koşarak Ronaldo’nun yanına ulaşan Berat, selfie yapmayı başarmıştı.

Ronaldo ile fotoğraf çekilen Berat’a ceza şoku! UEFA küçük çocuğu men ediyor

EURO 2024 müsabakalarında Türkiye ile Portekiz’in karşılaştığı maçta minik bir Türkiye taraftarı sahaya atlamış ve dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo’nun yanına ulaşmayı başararak onunla selfie yapmıştı. Berat’ın Ronaldo ile fotoğraf çekilmesi uzun süre spor manşetlerinde yer bulmuş ve çok konuşulmuştu. Ancak UEFA küçük çocuğa ağır bir ceza verdi. Berat Uluğ’a verilen ceza herkesi şaşırttı.

RONALDO’NUN YANINA KOŞARAK SELFIE YAPTI

EURO 2024 müsabakalarında geçtiğimiz günlerde oynanan Türkiye-Portekiz maçına minik Berat damgasını vurmuştu. Maç esnasında babasına tuvalete gideceğini söyleyerek sahaya atlayan ve güvenliği geçerek hızla koşarak Ronaldo’nun yanına ulaşan 10 yaşındaki Berat Uluğ, dünyaca ünlü futbolcu ile sahanın ortasında selfie yapmıştı. Ekranlara da yansıyan o görüntüler uzun süre spor manşetlerinde gündem olmuştu.

ronaldo-ile-fotograf-cekilen-berat-a-ceza-soku-uefa-kucuk-cocugu-men-ediyor-001.jpg

UEFA’DAN BERAT’A FOTOĞRAF CEZASI

Tüm dünyada gündem olan fotoğraf çekilme olayına UEFA’dan ağır bir yaptırım geldi. Berat Uluğ için kararını veren UEFA, 10 yaşındaki çocuğa ceza verdi. Yapılan açıklamada Ronaldo ile fotoğraf çekilen Berat’ın EURO 2024’teki tüm maçlardan men edileceği belirtildi. Berat Uluğ’un yaşı küçük olduğu için herhangi bir suç duyurusunda bulunulmayacak.

ronaldo-ile-fotograf-cekilen-berat-a-ceza-soku-uefa-kucuk-cocugu-men-ediyor.jpg

10 YAŞINDAKİ BERAT’A MEN CEZASI

10 yaşındaki Berat Uluğ’un Ronaldo’nun yanına koşarak selfie çekilmesi sonrası UEFA’dan küçük çocuğa ceza kararı çıktı. Express’e açıklama yapan UEFA yetkilisi, sahaya herhangi bir şekilde girmenin stadyum kurallarının ihlali anlamına geldiğini söyledi ve bu durumun tüm turnuva maçlarından men edilmeye ve izinsiz giriş resmi suç duyurusunda bulunulmaya kadar gittiğini belirtti. 12 yaşından küçükler için herhangi bir cezai sorumluluğun söz konusu olmadığını belirten yetkili, çocuğa eşlik eden yetişkinin çocuğun biletleme hüküm ve koşullarına uygun olarak stadyum kurallarına uymasını sağlamaktan sorumlu olduğunu da hatırlattı.