Okan Buruk Icardi açıklaması ile soru işaretlerini giderdi

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin gelecek sezon Galatasaray’dan ayrılacağı iddiası sarı kırmızılı taraftarları meraklandırdı. Icardi’nin ayrılık iddiası Okan Buruk’a soruldu.

Okan Buruk Icardi açıklaması ile soru işaretlerini giderdi

Galatasaray’da Erden Timur’un istifası sonrası takımdan ayrılacağı iddia edilen Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi’nin gelecek sezon için akıbeti merak ediliyordu. Ayrılık iddiaları Galatasaraylı taraftarları bir hayli endişelendirirken Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan Icardi ile ilgili açıklama geldi. Buruk, Icardi’nin takımdan ayrılacağına dair iddialarla ilgili konuştu.

OKAN BURUK’TAN ICARDI AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Olan Buruk, sarı kırmızılı ekibin YouTube kanalı GSTV’ye özel röportaj verdi. Röportajında herkesin merak ettiği Icardi konusuna da değinen Okan Buruk, ‘Icardi gidecek mi, kalacak mı?’ sorularına da yanıt vermiş oldu. Deneyimli teknik adam, takımdan ayrılacağı iddia edilen Icardi’nin Galatasaray’da kalacağını ve Temmuz ayındaki kampa katılacağını söyledi.

okan-buruk-icardi-aciklamasi-ile-soru-isaretlerini-giderdi.jpg

BARIŞ ALPER YILMAZ DA KALIYOR

Günlerdir konuşulan ‘Icardi Galatasaray’dan ayrılıyor’ iddialarına yanıt vermiş olan sarı kırmızılı ekibin deneyimli teknik direktörü Okan Buruk, Icardi ile bugünlerde telefon görüşmesi yaptığını söyledi ve ‘Keyfi çok iyi. Mutlu. Ailesiyle beraber. Önümüzdeki hafta Arjantin’e gidecek. Ondan sonra Temmuz’da bizimle birlikte kampa katılacak.’ dedi. Okan Buruk sözlerinin devamında Barış Alper Yılmaz ve Mertens’in de takımda kalacağını duyurdu. Mertens ile sözleşme yenileme kararı alındığını söyleyen Buruk, ‘Mertens bizim için önemli bir oyuncu’ ifadelerini kullandı. Barış Alper’in fiziksel özelliklerine vurgu yapan Buruk, ‘Barış’ın fiziksel özellikleri hem savunmada hem de hücumda oynayabilecek düzeyde. Kaan Ayhan da aynı şekilde. Bir.ok yerde bize doğru şekilde verim verdi. Barış ve Kaan bu sezon da kadromuzda olacaklar ve bize destek olacaklar. Berkan da aynı şekilde bize birçok pozisyonda katkı verdi.’ dedi.