Milli Takım hazırlık maçı saati ve yayınlanacağı kanal

Trendyol Süper Lig’de sezon kapanırken A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları başladı. Hazırlıklar kapsamında sahaya çıkmaya hazırlanan Milli Takım, İtalya ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Milli Takım hazırlık maçı saati ve yayınlanacağı kanal

İtalya-Türkiye hazırlık maçı ile ilgili tüm merak edilenler araştırılıyor. Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında hazırlık maçına çıkmaya hazırlanan A Milli Futbol Takımımızın rakibi İtalya olacak. Futbolseverler ise hazırlık maçı öncesinde merak edilen tüm detayları araştırıyor. Mücadelenin tüm detayları belli oldu. Peki, Milli Takım hazırlık maçı hangi kanalda? İtalya-Türkiye hazırlık maçı saat kaçta? İtalya-Türkiye hazırlık maçı nerede? İtalya-Türkiye hazırlık maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler…

MİLLİ TAKIM HAZIRLIK MAÇINA ÇIKIYOR

EURO 2024 hazırlıklarına başlayan A Milli Futbol Takımı, bu akşam hazırlık maçı kapsamında İtalya ile karşı karşıya gelecek. İtalya-Türkiye hazırlık maçı ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Karşılaşmanın saati, yayınlanacağı kanal, oynanacağı stat ve mücadeleyi yönetecek hakemin ismi gibi detaylar merakla araştırılıyor.

milli-takim-hazirlik-maci-saati-ve-yayinlanacagi-kanal.jpg

İTALYA-TÜRKİYE MAÇI SAAT 22.00’DE

Milli Takım, EURO 2024 öncesinde 2 hazırlık maçına çıkacak. EURO 2024 için tüm hazırlıklarını hızla sürdüren Ay Yıldızlı ekip, bu akşam İtalya ile hazırlık maçı oynayacak. Bologna şehrindeki Renato Dell’Ara Stadyumu’nda oynanacak olan hazırlık maçı saat 22.00’de başlayacak. Müsabakayı Avusturya Futbol Federasyonu’ndan hakem Sebastian Gishamer yönetecek. Gishamer’in yardımcılıklarını ise Andreas Hidenreich ile Santino Schreiner yapacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.