Mert Hakan Yandaş’ın Fenerbahçe’deki geleceği belli oldu

Pazar akşamı oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylarla gündem olan Mert Hakan Yandaş’ın Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. 29 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe’deki geleceği belli oldu.

Mert Hakan Yandaş’ın Fenerbahçe’deki geleceği belli oldu

Fenerbahçe’de forma giyen ve geçtiğimiz Pazar oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde hem maç öncesi hem de maç sonrası çıkan olaylarda adı geçen Mert Hakan Yandaş’ın yeni sezonda sarı lacivertli ekipte devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Fenerbahçe yönetiminin Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme imzalama kararı verdiği belirtiliyor. Ali Koç’un seçimi kazanması durumunda Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme imzalanacak.

ALİ KOÇ SEÇİMİ KAZANIRSA MERT HAKAN DEVAM EDECEK

Süper Lig’de sezon sonuna sayılı günler kaldı. Nefesler tutuldu ve şampiyonun kim olacağı merakla beklenmeye başlandı. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü iki adayı olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçtiğimiz Pazar akşamı dev bir derbi maçı oynandı. Derbi maçında çıkan olaylar spor manşetlerinde geniş yer buldu. Derbide çıkan olaylarda adı geçen Fenerbahçe’de forma giyen Mert Hakan Yandaş’ın yeni sezonda sarı lacivertli ekipte olup olmayacağı merak ediliyordu. İddiaya göre Ali Koç ve Mert Hakan Yandaş el sıkıştı. Ali Koç’un başkanlık seçimini kazanması durumunda Mert Hakan ile yeni sözleşme imzalanacak.

mert-hakan-yadas-in-fenerbahcedeki-gelecegi-belli-oldu.jpg

‘FENERBAHÇE İLE PAZARLIK YAPMAM’

Süper Lig devi Fenerbahçe’de son günlerde adı sık sık spor manşetlerinde ilk sıralarda olan Mert Hakan Yandaş ile ilgili ‘tamam mı?’, ‘Devam mı?’ sorusu gündemde. Mert Hakan’ın ‘Fenerbahçe ile pazarlık yapmam. İsterseniz boş mukaveleye imza atayım’ dediği iddia ediliyor. Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Mert Hakan Yandaş, bu sezon Fenerbahçe forması ile 27 maça çıktı ve takımına 3 gol, 6 asistlik performansla katkı sağladı.