Konyaspor Galatasaray muhtemel 11 Trendyol Süper Lig

Trendyol Süper Lig bu akşam oynanacak maçların ardından sezonu kapatıyor. Futbolseverler nefeslerini tuttu ve bu akşama kilitlendi. Bu akşam hem ligde sezon kapanacak hem de şampiyon belli olacak.

Konyaspor Galatasaray muhtemel 11 Trendyol Süper Lig

Süper Lig’de sezon sonu geldi çattı ve bu akşam oynanacak karşılaşmalar heyecanla beklenmeye başlandı. Ligin son maçları için sahaya çıkmaya hazırlanan takımların bu akşamki mücadeleleri için nefesler tutuldu. Sezonun şampiyonunun belli olacağı bu heyecan dolu akşamda Galatasaray, deplasmanda rakibi Konyaspor’un konuğu olacak. Konyaspor’un ev sahipliğinde oynanacak olan maç öncesinde her iki takımında muhtemel maç kadrosu merak ediliyor. İşte Konyaspor-Galatasaray maçının muhtemel ilk 11’leri…

KONYASPOR MUHTEMEL İLK 11

26 Mayıs 2024 Pazar (bu akşam) sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Konyaspor’un muhtemel ilk 11’i şu şekilde;

- Slowik

- Uğurcan

- Adil

- Hadebe

- Guilherme

- Soner

- N’Zonzi

- Ndao

- Oğulcan

- Ethemi

- Çikalleshi

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

Bu akşam deplasmanda Konyaspor’un konuğu olmaya hazırlanan Galatasaray’ın muhtemel ilk 11’i şu şekilde;

- Muslera

- Kaan

- Nelsson

- Abdülkerim

- Köhn

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Barış Alper Yılmaz

- Mertens

- Kerem Aktürkoğlu

- Icardi

konyaspor-galatasaray-muhtemel-11-trendyol-super-lig.jpg

MAÇ SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK

Trendyol Süper Lig’in son haftasında şampiyonlukta kıran kırana yarıştığı Fenerbahçe’nin 3 puan önünde giriş yapan Galatasaray, 99 puan topladı. Bu akşam deplasmanda Konyaspor ile kozlarını paylaşacak olan sarı kırmızılı ekibin şampiyonluk için 1 puana ihtiyacı var. Futbolseverlerin kilitlendiği Konyaspor-Galatasaray maçı saat 19.00’da başlayacak. Heyecan dolu müsabakayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile Candaş Elbil yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak. Futbolseverler karşılaşmayı beIN Sports 1 ekranlarından naklen takip edebilecek.