Jose Mourinho yarın geliyor! Fenerbahçe’den bomba paylaşım

Süper Lig devi Fenerbahçe’de Jose Mourinho heyecanı yaşanıyor. Yeni sezon hazırlıklarına hızlı başlayan sarı lacivertli ekipte yeni hoca heyecanı yaşanıyor. Spor manşetlerini sallayan gelişmeler gündemde ilk sıralara yerleşti.

Jose Mourinho yarın geliyor! Fenerbahçe’den bomba paylaşım

Fenerbahçe, İsmail Kartal ile yollarını ayırdı. Fenerbahçe’de yeni teknik direktörlük için adı geçen dünyaca ünlü başarılı teknik adam Jose Mourinho için nefesler tutuldu. Fenerbahçeli taraftarlar Mourinho ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ediyor. Fenerbahçe, Jose Mourinho ile görüşmelere başlandığını KAP’A bildirmişti. Fenerbahçe’den bomba paylaşımlar peş peşe geldi. Taraftarlar alarmları kurdu. Mourinho yarın geliyor. Saati bile belli. Mourinho’nun videosu ise kısa sürede çok sayıda izlenme aldı.

MOURINHO’DAN FENERBAHÇE TARAFTARLARINA ÖZEL VİDEO

Fenerbahçe’de Mourinho heyecanı devam ediyor. Sarı lacivertli taraftarlar nefeslerini tuttu ve Mourinho ile ilgili tüm gelişmeleri takip etmeye başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Mourinho’nun İstanbul'a geliş tarihi ve saati belli oldu. Mourinho’dan Fenerbahçelilere özel bir video geldi. Fenerbahçe, o videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Mourinho’nun videosu kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken binlerce kişi tarafından izlendi ve çok sayıda beğeni aldı.

jose-mourinho-yarin-geliyor-fenerbahce-denbomba-paylasim.jpg

YARIN AKŞAM KADIKÖY’DE OLACAK

Mourinho’nun videosunda Fenerbahçelilere müjde geldi. Fenerbahçe, heyecanla beklenen videoyu ‘Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’nün Büyük Taraftarı! Planınız iptal olduysa yeni planı paylaşıyoruz. 2 Haziran Pazar saat 19.00’da stadımızda buluşuyoruz!’ notuyla paylaştı.