Jose Mourinho İstanbul’a geldi! Fenerbahçe’de büyük coşku yaşanıyor

Süper Lig devi Fenerbahçe’nin yeni hocası Jose Mourinho’nun ne zaman İstanbul’a geleceği ve resmi imza töreni ile ilgili merak edilen detaylar araştırılıyor. Dünyaca ünlü başarılı teknik adam İstanbul’a geldi.

Jose Mourinho İstanbul’a geldi! Fenerbahçe’de büyük coşku yaşanıyor

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım’ın gündeme taşıdığı ve Fenerbahçe’nin mevcut başkanı ve yeniden başkan adayı olan Ali Koç’un transferi bitirdiği Jose Mourinho’nun İstanbul’a ve Kadıköy’e geliş tarihi merak ediliyordu. Mourinho, Ali Koç ve Acun Ilıcalı’nın da olduğu ekiple birlikte İstanbul’a indi. Mourinho’nun içinde bulunduğu uçak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptı. Fenerbahçe taraftarları Mourinho’nun İstanbul’a ayak basmasıyla birlikte büyük bir coşku ve heyecan yaşadı.

FENERBAHÇE’NİN YENİ HOCASI MOURINHO İSTANBUL’DA

Sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe’de ikinci sezon hazırlıkları hızlı başladı. Önümüzdek, hafta başkanlık seçimi yapılacak olan sarı lacivertli ekipte yeni hoca heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho İstanbul’a geldi. Mourinho, Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco ile bir araya gelmişti. Deneyimli teknik adamı taşıyan uçak bugün saat 14.45 sularında Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptı.

jose-mourinho-istanbul-da-fenerbahce-de-buyuk-cosku-yasaniyor.jpgSAAT 19.00’DA İMZALAR ATILACAK

Fenerbahçe Spor Kulübü, yeni teknik direktör Jose Mourinho için bu akşam saat 19.00’da imza töreni düzenleyecek. Kadıköy’de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda düzenlenecek olan imza töreni sarı lacivertli taraftarlara da açık olacak. Jose Mourinho’nun imza törenine katılımın bir hayli yüksek olması bekleniyor. Stadyumun kapıları taraftarlar için saat 17.00 itibarıyla açılacak. İmza töreni ise saat 19.00’da başlayacak.

jose-mourinho-istanbul-da-fenerbahce-de-buyuk-cosku-yasaniyor-001.jpg