İsmail Kartal maç sonu açıklamasında ayrılık sorularına son noktayı koydu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, dün akşam oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçının ardından kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Süper Lig’de artık son maçlar oynanırken Kartal’dan çarpıcı açıklamalar geldi.

İsmail Kartal maç sonu açıklamasında ayrılık sorularına son noktayı koydu

Fenerbahçe’nin dün akşam sahasında Kayserispor’u konuk ettiği maçın ardından basın toplantısı gerçekleştiren Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, gündemdeki ayrılık sorularına da son noktayı koydu. Fenerbahçe’nin 3-0 kazandığı Kayserispor maçında sarı lacivertli taraftarlar zaman zaman tepki dolu tezahüratlarda bulunmuştu. İsmail Kartal, maçın ardından yaptığı açıklamada geleceği ile ilgili de konuştu. Kartal, ‘Herhangi bir şekilde kalma gitme planım yok’ dedi.

‘GEL DEDİLER GELDİM GİT DEDİLER GİTTİM’

Trendyol Süper Lig’in 36. Haftasında Fenerbahçe-Kayserispor maçı oynandı ve sahadan galip ayrılan taraf Fenerbahçe oldu. Hanesine 3 puan daha yazdıran sarı lacivertli ekibin puanı 93’e yükseldi. Ezeli rakibi Galatasaray ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe’nin deneyimli teknik adamı İsmail Kartal’dan maç sonu önemli açıklamalar geldi. Açıklamasında geleceğiyle ilgili de konuşan Kartal, ‘Kendimle ilgili planım yok. Ben Fenerbahçeliyim. Gel dediler geldim, git dediler gittim.’ dedi.

ismail-kartal-mac-sonu-aciklamasinda-ayrilik-sorularina-son-noktayi-koydu.jpg

İSMAİL KARTAL: GÜZEL BİR GALİBİYET ELDE ETTİK

Sahaya çıkan tüm oyuncularına güvendiğini söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ‘İyi futbolla maçı kazanacağımızı tahmin ediyordum. Hafta içi bunu idmanda gördüm. Çok daha farklı kazanabilirdik. Sürekli gol aradık. Oyuncularımı tebrik ederim. Güzel bir galibiyet elde ettik ve yolumuza devam ediyoruz.’ dedi. Takımdaki geleceğiyle ilgili sorulara da yanıt veren deneyimli teknik adam, Fenerbahçe’nin çok büyük bir camia olduğunu belirtti ve ’Herhangi bir şekilde kalma gitme planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe’de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim. Hafta sonu oynanacak maçı düşünüyorum.’ ifadelerine yer verdi.