İsmail Kartal kalp krizi geçirdi iddiası korkuttu! Sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü İsmail Kartal’ın kalp krizi geçirdiğine dair iddialar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuş ve herkesi korkutmuştu. Deneyimli teknik adamın yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edilmişti.

İsmail Kartal kalp krizi geçirdi iddiası korkuttu! Sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Sosyal medyanın gündemine oturan bir iddia spor manşetlerinde de geniş yer buldu. Korkutan o iddiada deneyimli teknik adam İsmail Kartal’ın kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakıma kaldırıldığı yer almıştı. Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, sağlık durumuyla ilgili ortaya atılan iddialara yönelik bir açıklama yaptı. Kalp krizi geçirdiğine dair iddiayı yalanlayan Kartal, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. İşte detaylar…

KALP KRİZİ İDDİASI HERKESİ KORKUTTU

İsmail Kartal’ın sağlık durumu ile ilgili ortaya atılan iddia herkesi korkuttu. Deneyimli teknik direktörün kalp krizi geçirdiği ve yoğun bakıma kaldırıldığına dair iddialar kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Panik yaratan bu iddia sonrasında Kartal’ın sağlık durumu merak edilmeye başlandı. İsmail Kartal, sağlık durumuyla ilgili sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili açıklama yaptı.

ismail-kartal-kalp-krizi-gecirdi-iddiasi-korkuttu-saglik-durumu-hakkinda-aciklama-geldi.jpg

SAĞLIK DURUMU İYİ

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü İsmail Kartal’ın kalp krizi geçirmediği ve gündemdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Sağlık durumu hakkında bilgi veren ve gündemdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten İsmail Kartal, her sene olduğu gibi bu sene de sağlık kontrolleri için hastanede çeşitli kontrol yaptırdığını belirtti ve ‘Ortalıkta yayılmış olan kalp krizi geçirdiğim iddiası doğru değildir. Siz çok değerli takipçilerimi, sevdiklerimi ve taraftarlarımı böyle yanlış bir haber ile meşgul etmemek adına bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. Şu an sağlığımla ilgili herhangi bir durum yoktur. Tüm arayan soranlara çok teşekkür ederim. Hepinize sevgiler.’ notunu ekledi.

ismail-kartal-kalp-krizi-gecirdi-iddiasi-korkuttu-saglik-durumu-hakkinda-aciklama-geldi-001.jpg