İsmail Kartal Fenerbahçe’den ayrıldı

Süper Lig’de sezon kapanırken Fenerbahçe’de başkanlık seçimi gündemi sürüyor. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen başkanlık seçimi merakla beklenen Fenerbahçe2de İsmail Kartal ile yolların ayrıldığı konuşuluyor.

İsmail Kartal Fenerbahçe’den ayrıldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’ye veda ettiği iddia ediliyor. Son günlerde sık sık gündem olan ve takımın başına geçeceği konuşulan Mourinho sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırırken İsmail Kartal ile ise resmen yolların ayrıldığı öne sürülüyor. Fenerbahçe’nin Mourinho ile anlaştığı ve resmi açıklamanın da kısa süre içinde geleceği iddialar arasında.

İSMAİL KARTAL İLE YOLLAR AYRILDI

Süper Lig devi Fenerbahçe, sezonu toplamda aldığı 99 puanla lig ikincisi olarak kapattı. Bu sezon şampiyonluğa çok yaklaşan ancak son dönemeçte şampiyonluğa veda ederek ikinci olan Fenerbahçe'de şimdilerde ise başkanlık seçimi heyecanı yaşanıyor. Fenerbahçe'nin başkanı kim olacak merak edilirken takımın başına geçeceği konuşulan Mourinho ile anlaşma sağlandığı iddiaları spor manşetlerinde geniş bir yer buldu. Bu iddialarla birlikte Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile yolların ayrıldığı iddiası da gündeme geldi.

ismail-kartal-fenerbahce-den-ayrildi.jpg

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminin sona erdiği konuşuluyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe'de İsmail Kartal ile yollar ayrıldı. Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için Mourinho ile anlaştığı ve remi açıklamanın kısa süre içinde geleceği iddia ediliyor. İsmail Kartal'ın vedasının da kısa süre içinde kamuoyuyla paylaşılacağı belirtiliyor.