Icardi Galatasaray için kararını verdi! Taraftarlar sosyal medyayı yıktı

Arjantinli yıldız golcü Mauro Icardi’den Galatasaray ile ilgili beklenen açıklama geldi. Icardi yeni sezonda Galatasaray’da olacak mı, sarı kırmızılı ekipte devam edecek mi merak edilirken yıldız golcüden tüm bu sorulara yanıt geldi.

Icardi Galatasaray için kararını verdi! Taraftarlar sosyal medyayı yıktı

Bir süredir spor manşetlerinde Icardi’nin yeni sezonda Galatasaray’da olmayacağı ve takımdan ayrılacağı iddiaları yer alıyordu. Galatasaray taraftarlarının merak ettiği soru yanıt buldu. Sarı kırmızılı taraftarlar, ‘Icardi Galatasaray’dan ayrılacak mı?2 sorusuna yanıt ararken bu sorunun cevabı ilk ağızdan geldi. Icardi, yeni sezonda Galatasaray’da devam edeceğini açıkladı. Icardi'nin bu açıklaması sonrası büyük sevinç yaşayan Galatasaray taraftarları sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla yaşadıkları sevinci dile getirdi.

ICARDI’DEN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Galatasaray’ın göz bebeği Mauor Icardi, geçtiğimiz sezon yine başarılı performansı ve muhteşem golleriyle spor manşetlerinde geniş yer bulmuştu. Icardi’nin yeni sezonda da Galatasaray’da devam edip etmeyeceği merak edilirken bu soruya yanıt Arjantinli golcüden geldi. Eşi Wanda Nara ile birlikte ülkesi Arjantin’de bir programa konuk olan Mauro Icardi, Türkiye’deki rekabet ve kariyeri ile ilgili konuştu. Açıklamasında Galatasaray’la ilgili kararını da duyuran Icardi, 1 yıl daha Galatasaray forması giyeceğini söyledi.

icardi-galatasaray-icin-kararini-verdi-taraftarlar-sosyal-medyayi-yikti.jpg

ICARDİ GALATASARAY’DA KALIYOR

Gelecek sezonla ilgili kararını duyuran Icardi, ‘Önümüzdeki sezon Galatasaray’da kalıyoruz. Sonrasına bakacağız ama şu an için Galatasaray’dayım.’ dedi. Açıklamasında Türkiye’deki rekabete de değinen yıldız futbolcu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabetin inanılmaz olduğunu söyledi. Wanda Nara’dan da Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki rekabete yorum geldi. Nara, ‘Bence River Plate-Boca Juniors rekabetinden çok daha büyük’ dedi.

icardi-galatasaray-icin-kararini-verdi-taraftarlar-sosyal-medyayi-yikti-001.jpg

‘GALATASARAY’A GELMEM İÇİN BENİ WANDA İKNA ETTİ’

Galatasaray’a gelişi ile ilgili de konuşan Icardi, Galatasaray’a gelmek için kendisini eşi Wanda Nara’nın ikna ettiğini söyledi. Normalde böyle bir düşüncesi olmadığını söyleyen Icardi, ‘Beklemediğimiz bir şeydi çünkü Milano’dan Paris’e gittik ve Paris’te çok rahattık. Gitmek istemedim ama Wanda sonunda beni ikna etti. Hadi, hadi bu senin için, kariyerin için, her şey için iyi olacak dedi ve ikna oldum.’ dedi.