Icardi Galatasaray hamlesiyle şaşırttı! Profilinden kaldırdı

Son günlerde Galatasaray’dan ayrılacağı iddialarıyla gündeme gelen Mauro Icardi, son hamlesiyle spor manşetlerindeki bu iddiaları güçlendirdi. Erden Timur’un görevi bırakması sonrası ayrılacağı konuşulan Icardi’den şaşırtan bir hamle geldi.

Icardi Galatasaray hamlesiyle şaşırttı! Profilinden kaldırdı

Galatasaray’da başkan vekili Erden Timur’un istifası spor manşetlerinde geniş yer bulmuş ve çok konuşulmuştu. Erden Timur’un ardından Icardi’nin de takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Galatasaray taraftarını meraklandıran bu iddianın gerçekliği araştırılırken Mauro Icardi’den bu iddiaları doğrulayacak nitelikte bir hamle geldi. Icardi, Instagram profilinde yer alan ‘Galatasaray’ öne çıkanlar kısmını kaldırdı.

ERDEN TİMUR’DAN SONRA ICARDI’NİN DE AYRILACAĞI İDDİA EDİLİYOR

Galatasaray’da başkan vekili Erden Timur, yaptığı basın açıklamasında istifasını duyurmuştu. Erden Timur’un Galatasaray’dan ayrılığının ardından Mauro Icardi’nin de takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Galatasaray taraftarlarını endişelendiren ayrılık iddiası sonrası gözler Icardi’ye çevrilirken yıldız golcüden bu iddiaları güçlendirecek bir hamle geldi.

icardi-galatasaray-hamlesiyle-sasirtti-profilinden-kaldirdi.jpg

GALATASARAY BAŞLIKLI ÖNE ÇIKANLAR KISMINI KALDIRDI

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli yıldız fubtolcu Mauro Icardi, takımda 2 sezonunda da şampiyonluk yaşadı. Geçtiğimiz sezon ‘Gol Kralı’ olan Icardi, şimdilerde ise Galatasaray’dan ayrılacağı iddialarıyla gündemde. Icardi’nin Instagram profilindeki öne çıkanlar kısmında yer alan ‘Galatasaray’ başlıklı öne çıkanlar kısmını kaldırması ise bu iddiaları güçlendirdi.

icardi-galatasaray-hamlesiyle-sasirtti-profilinden-kaldirdi-001.jpg

ICARDI’DEN ERDEN TİMUR’A VEDA

Icardi’nin Galatasaray’a transferinde Erden Timur’un da büyük bir payı olduğu biliniyorç Erden Timur’un istifası sonrası Icardi’den Timur için duygusal bir veda mesajı geldi. Instagram profilinden Erden Timur ile yan yana olduğu bir fotoğrafını paylaşan Mauro Icardi, ‘Hiçbir zaman yalnız değildin. Hiçbir zaman yalnız yürümedin. Her savaşta omuz muza, herkese ve her şeye karşı savaştın. Birlikte göğüs gerdik fırtınalara, ne kadar güçlü olursa olsun ve hep galip çıktık. Bugün aşklarınızın kulübüne, uğruna canınızı verdiğiniz kulübe veda ediyorsunuz. Bu kulüp için ne kadar savaştığınızı çok az kişi biliyor ama bitti diye ağlamayın, oldu diye gülümseyin ve eminim gelecekte öyle olacaktır. Geri döneceksin ve her zamankinden daha güçlü olacaksın. Seni çok seviyorum Erden Timur, her şey için sonsuz teşekkürler.’ notunu ekledi.