Icardi Galatasaray’dan ayrılıyor! Erden Timur’dan sonra kalmayacak

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray’da Erden Timur’un istifası büyük ses getirmiş ve Galatasaray taraftarları Timur’un istifasıyla büyük bir üzüntü yaşamıştı. Galatasaray’daki Icardi iddiası ise şoke etti.

Icardi Galatasaray’dan ayrılıyor! Erden Timur’dan sonra kalmayacak

Takımın yıldızı Mauro Icardi, attığı goller ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyordu. Sarı kırmızılı ekibin yıldız golcüsü Icardi’nin takımdan ayrılacağı iddiası büyük bir şok yaşattı. Galatasaray'da Erden Timur’un istifasının ardından Icardi’nin de takımdan ayrılacağı iddia edildi. Bu iddia Galatasaray taraftarlarını meraklandırdı. Sarı kırmızılı taraftarlar Icardi Galatasaray’dan ayrılacak mı, ayrılmayacak mı merak ediyor. İşte detaylar…

GALATASARAY’DA ŞOK ICARDI İDDİASI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur’un görevinden istifası sarı kırmızılı taraftarları bir hayli üzmüştü. Erden Timur’un istifasının ardından spor manşetlerine bomba gibi düşen bir iddia konuşulmaya başlandı. Erden Timur’un görevinden ayrılması sebebiyle Icardi’nin de Galatasaray’dan ayrılacağı iddia edildi. Söz konusu iddiayı İtalyan Gazeteci Gianluca Di Marzio gündeme taşıdı.

icardi-galatasaray-dan-ayriliyor-erden-timurdan-sonra-kalmayacak.jpg

ICARDI GALATASARAY’DAN AYRILIYOR MU?

İtalyan Gazeteci Gianluca Di Marzio, Galatasaray’da Erden Timur’un görevinden ayrılacak olması sebebiyle Icardi’nin ayrılığının da oldukça güçlü bir ihtimal haline geldiğini öne sürdü. Mauro Icardi, Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında Dursun Özbek ve Erden Timur’la diyaloğunda ‘1 yıl daha… Yok yok, 2 yıl daha’ dediği kameralara yansımıştı. Icardi’nin Galatasaray’dan ayrılacağına dair iddialarla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi.