Hakan Çalhanoğlu dünya devi Bayern Münih’e transfer oluyor

Dünyanın en büyük takımları arasında yer alan Bayern Münih, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu gündemine aldı.

Hakan Çalhanoğlu dünya devi Bayern Münih’e transfer oluyor

Alman basınında yer alan bir iddiaya göre Hakan Çalhanoğlu'nun imzasının an meselesi olduğu bilgisi aktarıldı. Inter'de sezonun oyuncusu seçilen Hakan Çalhanoğlu, Alman devine transfer olmak üzere... Bayern Münih, orta saha eksiğini Hakan ile kapatmak için start verdi.

hakan-calhanoglu-dunya-devi-bayern-munihe-transfer-oluyor.jpg

Bavyera ekibinin Hakan Çalhanoğlu'nun menajeriyle görüşmelere başladığı ve anlaşma aşamasına geldiği bilgisi edinildi. Inter'de bu sezon 41 maçta 15 gol, 3 asistlik performans gösteren Hakan Çalhanoğlu, Bayern Münih'ten gelen teklife yeşil ışık yaktı ve bekleme durumuna geçti.

hakan-calhanoglu-dunya-devi-bayern-munihe-transfer-oluyor-001.jpg

HAKAN ÇALHANOĞLU KİMDİR?
Hakan Çalhanoğlu‬, 8 Şubat 1994 tarihinde Mannheim, Almanya'da hayata gözlerini açmıştır. Futbola 2001 senesinde Alman ekip Waldhof Mannheim altyapısında başlayan Çalhanoğlu, 2009 senesinde Karlsruher altyapısına geçmiştir. Burada yeterince tecrübe kazandığı anlaşıldıktan sonra da, ilk profesyonel sözleşmesini 2011 senesinde aynı takımla imzalamıştır. 2011-12 sezonunun Kasım ayında ilk kez ilk on birde maça çıkan Çalhanoğlu, 2011-13 yılları arasında forma giydiği 50 maçta sergilediği oyunla 2013 senesinde Bundesliga'nın köklü kulüplerinden Hamburg'a transfer olmuştur. Burada bir sezon geçiren Çalhanoğlu 32 maçta forma şansı bulmuştur ve 11 golle takımına katkı sağlamıştır.