Galatasaray'ın transferde yeni hedefi Albert Gronbaek

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı olan Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Sarı kırmızılı takım, Albert Gronbaek’i gündemine aldı.

Galatasaray'ın transferde yeni hedefi Albert Gronbaek

Galatasaray'ın yeni transfer hedefi belli oldu. Sarı kırmızılı takımda Bodo/Glimt Forması giyen 22 yaşındaki Albert Gronbaek için düğmeye basıldı.

Süper Lig'in bitmesine birkaç hafta kala şampiyonluğu neredeyse garantileyen Galatasaray, Gelecek yıl için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Gelen son habere göre sarı kırmızılı takım Bodo/Glimt forması giyen 22 yaşındaki Genç orta saha oyuncusu Albert Gronbaek'le ilgileniyor.

Futbolcunun transferi için harekete geçen ve temas Kurmaya başlayan Galatasaray'ın yanı sıra 22 yaşındaki futbolcu ile Almanya'nın Werder Bremen ekibi ile ilgileniyor.

Kısa süre içinde iki takımda orta saha oyuncusu için Norveç ekibinin kapısını çalacak. Danimarkalı oyuncunun şu anda piyasa değeri 10 milyon euro olarak biliniyor. Avrupa'dan birçok kulübünde futbolcu ile ilgilendiği öğrenildi.

Orta sahanın merkezinde görev yapan 22 yaşındaki Gronbaek, Şu anda forma giydiği Norveç ekibi ile toplamda 79 maça çıktı ve 24 gol atarak 14 asistle katkı sağladı.