Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yeni transfer çalımı! Michy Batshuayi’de sona gelindi

Galatasaray, Fenerbahçe'de forma giyen Michy Batshuayi’i renklerine katmak için harekete geçti. Fenerbahçe'nin de teklif yaptığı futbolcu Galatasaray'a daha yakın.

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye yeni transfer çalımı! Michy Batshuayi’de sona gelindi

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluk yarışının sona ermesinin ardından Şimdi de transferde birbirine rakip oldu.

Her iki takımda Fenerbahçe forması giyen Michy Batshuayi'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren futbolcuya hem Galatasaray hem de Fenerbahçe teklif yaptı. Ancak son gelen haberlere göre Galatasaray Yıldız futbolcunun transferinde bir adım öne geçti.

GALATASARAY'IN TEKLİFİ DAHA YÜKSEK

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Batshuayi ile bir görüşme gerçekleştiren Galatasaray, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmaya çok yakın.

Alınan bilgiye göre Fenerbahçe futbolcuya 3 yıllık sözleşme, 1 milyon euro imza parası ve 3 milyon euro yıllık ücret teklifinde bulundu.

Galatasaray ise futbolcu 3 yıllık sözleşme, 3 milyon euro imza parası ve 3 milyon euro yıllık ücret teklif etti.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen ve 43 maça çıkan Yıldız futbolcu Bu karşılaşmalarda 24 gol ve 3 asitle oynamıştı. Galatasaray'ın teklifini daha yüksek bulan futbolcunun imza atmaya da yakın olduğu bildirildi.