Galatasaray transfer kriziyle gündemde! Bir transferden daha vazgeçildi

Süper Lig’de yeni sezon yaklaşırken takımların transfer çalışmaları da hızlandı. Yeni sezona iddialı ve güçlü bir kadroyla giriş yapmak isteyen Süper Lig ekiplerinin çalışmaları sürerken Galatasaray’da sıcak bir gelişme yaşandı.

Galatasaray transfer kriziyle gündemde! Bir transferden daha vazgeçildi

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray’ın yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan sarı kırmızılı ekibin transfer çalışmaları da sürerken gözler yeni transferlere çevrildi. Sarı kırmızılı ekipte son olarak Guela Doue transferi gerçekleşememişti. Şimdi ise gözlerin çevrildiği Wendel transferinde de sıkıntı çıktı. Galatasaray’ın Wendel transferini askıya aldığı öğrenildi.

GALATASARAY’DA TRANSFER KRİZİ

Yeni sezon için transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Galatasaray’da son olarak Gula Doue transferi gerçekleşememişti. Son günlerde ismi Galatasaray’la anılan ve takıma gelmesi an meselesi olan Wendel transferinde de pürüz çıktı. Galatasaray’ın bir süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği Wendel transferinden vazgeçtiği öğrenildi. Futbolcunun kulübü olan Zenit’in Galatasaray’dan 30 milyon Euro istemesi sebebiyle transfer görüşmelerinin durduğu konuşuluyor.

galatasaray-transfer-kriziyle-gundemde-bir-transferden-daha-vazgecildi.jpg

WENDEL TRANSFERİ ŞİMDİLİK DURDU

Zenit’in Wendel için sarı kırmızılı ekipten 30 milyon Euro talep ettiği belirtilirken bu paranın önemli bir kısmının da peşin olarak talep edildiği de iddialar arasında. Galatasaray’ın ise Zenit’in bu tavrının ardından Wendel transferini askıya aldığı belirtiliyor. Galatasaray’da Wendel transferi şimdilik durdu ve alternatiflere yönelim başladı. Öte yandan zenit’in Wendel için 30 milyon Euro ısrarından vazgeçmesi halinde Galatasaray’ın Wendel transferini tekrar gündeme getireceği konuşuluyor.