Galatasaray Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıkıyor DEV maç 19 Mayıs Pazar günü

Süper Lig’de sezon sonu geldi çattı ve artık son maçlar için nefesler tutuldu. Uzun bir sezonun sonunda şampiyon kim olacak, kupayı kim kaldıracak merakla beklenirken gözler dev derbiye çevrildi.

Galatasaray Fenerbahçe maçı biletleri satışa çıkıyor DEV maç 19 Mayıs Pazar günü

Sezon sonundan bir önce Galatasaray ile Fenerbahçe randevusu var. Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray’ın konuğu oluyor. Dev derbi maçına sayılı günler kalırken hem Galatasaray hem de Fenerbahçe taraftarları derbi maçının biletlerini araştırıyor. Dev maçın biletleri satışa çıktı mı merak edilirken konuyla ilgili detaylar gelmeye başladı. Peki, Galatasaray-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı mı? Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman Mayıs 2024? Galatasaray-Fenerbahçe maçı nerede 2024? Galatasaray-Fenerbahçe maçı saat kaçta? İşte detaylar…

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİ 19 MAYIS’TA OYNANACAK

Trendyol Süper Lig’in 37. Hafta maç programında Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yer alıyor. Galatasaray, RAMS Park’ta ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek. Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı derbi maçının günü ve saati belli oldu. Galatasaray-Fenerbahçe maçı 19 Mayıs 2024 Pazar saat 19.00’da oynanacak. Dev mücadele beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

galatasaray-fenerbahce-maci-biletleri-satisa-cikiyor-dev-mac-19-mayis-pazar-gunu.jpg

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇININ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

19 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçının biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak sorularına yanıt aranıyor. Süper Lig’in 37. Haftasında oynanacak olan dev derbi maçının biletleri henüz satışa çıkmadı. Derbi maçının bilet satışları hakkında henüz açıklama gelmedi. Hafta sonu oynanacak olan derbi maçının biletlerinin kısa süre içinde satışa çıkması bekleniyor.