Galatasaray Batshuayi’den sonra Fenerbahçe’de o isme de kancayı taktı! Transfer bombası yolda

Trendyol Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla noktalayan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına da başladı. Galatasaray’da yeni sezon için hazırlıklar sürerken Batshuayi bombası spor manşetlerinde yeri yerinden oynattı.

Galatasaray Batshuayi’den sonra Fenerbahçe’de o isme de kancayı taktı! Transfer bombası yolda

Fenerbahçe’de Batshuayi’nin Galatasaray ile anlaşması bombası gündem olurken yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam eden Galatasaray’ın Fenerbahçe’de bir yıldız isimle daha ilgilendiği iddiası spor manşetlerini bir kez daha salladı. İddiaya göre Galatasaray, Batshuayi’nin ardından Fenerbahçe’de forma giyen Oosterwolde ile de ilgilenmeye başladı. Bu iddialar sonrasında hem Galatasaray hem de Fenerbahçe taraftarları iddiaların doğruluğunu araştırmaya başladı. Bu iddialara yanıt Hollandalı futbolcu Oosterwolde’den geldi.

GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ TAKİP EDİLİYOR

Süper Lig devi Galatasaray’ın yeni sezon transfer haberleri yakından takip ediliyor. Fenerbahçe’de forma giyen Batshuayi’nin yeni sezon için Galatasaray ile anlaştığı haberi uzun süre spor manşetlerinde yer bulmuş ve çok konuşulmuştu. Spor manşetlerinin gündemine oturan yeni iddia ise yine Fenerbahçe forması giyen bir futbolcu ile ilgili oldu. Galatasaray’ın Batshuayi’nin ardından Fenerbahçe forması giyen Oosterwolde ile de ilgilenmeye başladığı öne sürüldü.

galatasaray-batshuayi-den-sonra-fenerbahce-de-o-isme-de-kancayi-takti-trabsfer-bombasi-yolda.jpg

OOSTERWOLDE’DEN GALATASARAY İDDİALARINA YANIT

Galatasaray’ın kendisiyle ilgilenmeye başladığı ve sarı kırmızılı ekibe transfer olacağı konuşulan Hollandalı yıldız futbolcu Oosterwolde’den bu iddialara yanıt geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ‘Never’ yani ‘Asla’ notunu düşen Oosterwolde, bu paylaşımına RAMS Park’ta yaptığı gol sevincini de ekledi.

İşte Oosterwolde'nin çok konuşulan o paylaşımı;

galatasaray-batshuayi-den-sonra-fenerbahce-de-o-isme-de-kancayi-takti-trabsfer-bombasi-yolda-001.jpg

galatasaray-batshuayi-den-sonra-fenerbahce-de-o-isme-de-kancayi-takti-trabsfer-bombasi-yolda-002.jpg