Filenin Sultanları turnuvaya veda etti! Türkiye-Polonya maç skoru

Filenin Sultanları, çeyrek final maçında rakibi Polonya ile oynadığı maçtaki mağlubiyeti sonucunda Milletler Ligi’ne veda etti. Turnuvaya veda eden Türkiye, Polonya ile oynadığı karşılaşmayı 3-2 kaybetti.

Filenin Sultanları turnuvaya veda etti! Türkiye-Polonya maç skoru

FIVB Milletler Ligi Çeyrek Final maçında Türkiye’nin rakibi Polonya oldu. Nefes kesen çeyrek final karşılaşmasında Polonya ile kozlarını paylaşan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın maçı yine büyük bir heyecan ve merakla takip edildi. Çok çekişmeli geçen maçın galibi rakip takım Polonya oldu. Polonya, karşılaşmayı 3-2 kazandı ve yarı finale yükseldi. Filenin Sultanları, çeyrek finalde Polonya’ya karşı aldığı mağlubiyet sonucunda turnuvaya veda etti.

TÜRKİYE-POLONYA MAÇINDA KAZANAN POLONYA OLDU

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Tayland'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi'nde çeyrek finale kadar yükselmiş ve bir kez daha ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştı. Filenin Sultanlarına tam destek devam ederken Türkiye-Polonya maçı da yine büyük bir heyecan ve merakla takip edildi. Kıran kırana geçen karşılaşmada galibiyet rakip takım Polonya'nın oldu.

filenin-sultanlari-turnuvaya-veda-etti-turkiye-polonya-mac-skoru.jpg

FİLENİN SULTANLARI TURNUVAYA VEDA ETTİ

2024 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi çeyrek finaline yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımımızın çeyrek final maçındaki rakibi Polonya olmuştu. Karşılaşmada; 1. Set 20-25, 2. Set 25-22, 3. Set 25-20, 4. Set 19-25, 5. Set 11-15 olarak sonuçlandı. Müsabakanın kazananı 3-2'lik skorla Polonya oldu ve bu galibiyetle adını yarı finale yazdırmayı başardı. Filenin Sultanları ise 3-2'lik mağlubiyet sonrasında turnuvaya veda etti.