Ferdi Kadıoğlu transferi an meselesi! Fenerbahçe’de ayrılık rüzgarları

Fenerbahçe forması giyen Milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu, tüm sezon boyunca üzerine katarak ilerlettiği performansı ile göz doldurdu. Rakip takımların da radarına giren Kadıoğlu’nun talipleri çoğalıyor. Ferdi için Dortmund’ın da harekete geçtiği öğrenildi.

Ferdi Kadıoğlu transferi an meselesi! Fenerbahçe’de ayrılık rüzgarları

Fenerbahçe forması ile göz dolduran bir performansa imza atan Ferdi Kadıoğlu, geride bıraktığımız sezonu da başarılı bir şekilde noktalamıştı. Fenerbahçe’nin en gözde futbolcularından biri olan Ferdi, sarı lacivertli taraftarın da göz bebeği. Sezonun tamamlanmasının ardından A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer alan Ferdi Kadıoğlu, EURO 2024 mücadelelerinde Ay-Yıldızlı formayı terleten Milli futbolcular arasında. Ferdi’nin gelecek sezon için Fenerbahçe’deki akıbeti de merak ediliyor. Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe’de kalacak mı, gidecek mi sorusuna yanıt aranırken Borussia Dortmund Ferdi için kolları sıvadı.

NURİ ŞAHİN FERDİ KADIOĞLU’NU İSTİYOR

Fenerbahçe’de yine çok başarılı bir sezonu geride bırakan Ferdi Kadıoğlu’nun geleceği konusunda araştırmalar sürüyor. Ferdi, kariyerine Fenerbahçe’de mi devam edecek yoksa yeni sezonda başka bir takıma mı transfer olacak merak edilirken genç yıldızın talipleri giderek çoğalıyor. Nuri Şahin’in teknik direktörlük yaptığı Borussia Dortmund’ın Ferdi Kadıoğlu’nu radarına aldığı belirtiliyor. Türk Teknik Direktör Nuri Şahin’in genç yıldızı özellikle kadroda görmek istediği belirtiliyor.

ferdi-kadioglu-transferi-an-meselesi-fenerbahce-de-ayrilik-ruzgarlari.jpg

TEMASLARA BAŞLADILAR

Ferdi Kadıoğlu’nun transfer iddialarıyla ilgili tüm gelişmeler spor manşetlerinde geniş bir yer bulurken taraftarlar da tüm detayları yakından takip ediyor. Sports Digitale’de yer alan habere göre Alman devi, Ferdi Kadıoğlu’nu kadrosuna katmak için temaslara başladı. Ferdi Kadıoğlu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 51 maça çıktı ve 4324 dakika sahada kaldı. Başarılı performansıyla herkesin takdirini kazanan Ferdi, 3 gol ve 5 asist ile takımına skor katkısı verdi. Fenerbahçe ile Ferdi Kadıoğlu arasında 2 yıl daha sözleşme bulunuyor.